Úgy indul a Kápolnásnyék II. a vármegye kettőben, hogy csak negyedik lett a vármegye háromban

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Ismert a vármegye egyes és az immáron vármegye kettes nyéki csapat felkészülési programja.

Néhány órával ezelőtt közzétette a Kápolnásnyéki VSE, hogy az első illetve a második számú csapat melyik osztályban fog indulni.

Az előző szezon meglehetősen pechesen alakult a nyékiek számára. Sem az első számú, sem a második számú gárda nem tudott érmes helyen végezni.

Hosszú ideje sújtja már ez az átok a nyéki csapatot. A Kápolnásnyék kálváriája még a 2012/2013-as szezonban kezdődött, amikor az együttes kiesett a vármegye egyből.

Ezt követően soha nem tudott dobogós helyen végezni a csapat. Egyszer papíron kiesett a megye háromba is, de megfelelő számú jelentkező híján a nyékiek folytathatták a vármegye kettőben.

A nyékiek legjobb helyezése azóta a vármegye kettőben és a vármegye egyben is a negyedik hely volt. Az együttes a 2020/2021-es idény óta szerepel a vármegye egyben, ám oda sem úgy jutott fel, hogy dobogón végzett volna a megelőző szezonban.

Mint ismert, a 2019/2020-as szezont félbeszakították. Akkor a nyékiek egyébként a második helyen álltak, de ezüstérmet nem kaptak.

A legutóbbi idényben már második számú csapatot is indított a Kápolnásnyék. Sokáig úgy tűnt, hogy a harmadik helyet megszerezheti az együttes, végül lecsúszott róla.

A vármegye egyes Kápolnásnyék felkészülési menetrendje

Július 13-án 10:00-tól a Péti MTE együttesét fogadja a Kápolnásnyék. Egy héttel később, július 20-án 10:00-tól ismét otthon fognak meccselni a nyékiek, akkor a Soroksár U-19-es gárdája ellen.

Július 24-én 18:30-tól a Halásztelek otthonában fog vendégeskedni az együttes. Július 27-én 10:00-tól a BVSC U-19-es csapatát fogadja a KVSE.

A nyékiek tudni vélik, hogy első bajnoki mérkőzésüket augusztus 17-én szombaton fogják játszani, méghozzá otthon. A sorsolás ugyanakkor hivatalosan még nem készült el. Azt viszont sejteni lehet, hogy csak tizenöt csapatos lesz a vármegye egy.

A vármegye kettes nyéki gárda felkészülése

Július 21-én 10:00-tól a Stand 98 FC együttesét fogadja a második számú nyéki csapat. Ugyancsak otthon játszik majd a gárda az Iváncsa U-19-es egyyüttese ellen július 28-án 10:00-tól.

Augusztus 3-án 10:00-tól a Budafok U-19-es csapatát látja vendégül a KVSE II. Augusztus 20-án a Budatétényi ifisták látogatnak Nyékre.

Augusztus 14-én 18:30-tól a CSHC-vel hazai pályán meccsel a második számú nyéki gárda. Augusztus 21-én szerdán az ESMTK öregfiúkkal fog Nyéken játszani az alakulat. 

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?