Munkaértekezletre várják a vármegyei futballcsapatokat

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Öregfiúk, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Kiderült, mikor és hol lesznek a munkaértekezletek.

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága közzétette, hogy a 2024/2025-ös bajnokságok indulása előtti szokásos munkaértekezletekre mikor kerül sor. Ilyen alkalmakkor az aktuális információk átadására, véleményezésére kerül sor.

A vármegyei első és másodosztály munkaértekezlete egyszerre lesz. Az érintett csapatok képviselőit 2024. július 17-én szerdán 16:30-ra várják.

A vármegye hármas csapatok képviselőit ugyanezen a napon, ám egy órával később, 17:30-ra hívják. Erre az időpontra várják az öregfiúk és a női bajnokságok csapatainak képviselőit is.

A munkaértekezletek Székesfehérváron lesznek, az Óbudai Egyetem Székesfehérvári Campusán. A pontos cím: Székesfehérvár, Budai u. 43, S101-es oktatóterem.

A szervezők azt írták, parkolni az Interspar parkolójában lehet. Arra már mi szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy csak az első két órányi parkolás ingyenes a szóban forgó parkolóban.

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága továbbra sem tette közzé, hogy már megkezdődött az átigazolási időszak. Mi azonban ebben a cikkben megírtuk az időpontokat.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?