Megkezdődött az átigazolási időszak: eddig tudnak klubot váltani a játékosok

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Öregfiúk, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága nem tette közzé az időpontokat, de mi azért kiderítettük.

Furcsa módon az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága cikkünk közzétételének pillanatáig nem tette közzé a weboldalán, hogy mikortól lehet labdarúgókat igazolni. A honlapon a legutolsó hír június 24-i keltezésű, ami a Magyarország-Törökország Női EB selejtezővel kapcsolatos.

Az MLSZ Budapesti Igazgatósága viszont közzétette a honlapján a legfontosabb időpontokat. Az első lényeges dátum 2024. július 1-je.

A mai naptól fogva megkezdődött az amatőr felnőtt átigazolási időszak. Ez 2024. július 20-án ér véget.

Az átadó sportszervezet hozzájárulásával 2024. július 21-étől is van mód az amatőr labdarúgók klubváltására. Erre 2024. augusztus 31-éig nyílik lehetőség.

Az utánpótlás, azaz U6-U19 korú futballisták 2024. július 1-31. között válthatnak csapatot. Esetükben hozzájárulással teljes augusztus folyamán él ez az opció.

Az öregfiúk, OB és veterán labdarúgóknál teljes július hónapban zajlik a “szabad rablás”. Augusztusban már szükség van az átigazoláshoz az átadó csapat hozzájárulására.

A futsal felnőtt és utánpótlás átigazolási időszak egybeesik. 2024. július 1-jén kezdődik és 2024. augusztus 31-én ér véget.

Azt, hogy igazoláshoz illetve átigazoláshoz milyen dokumentumokra van szükség, ezen a linken lehet megtekinteni.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?