Alaposan kitömte a Fehérvár FC a 100. évfordulóját ünneplő vármegye egyes csapatot

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Egyetlen öröme azért lehetett a vármegyei csapat játékosainak, szurkolóinak.

A Bábolna SE alapításának 100. évfordulóját ünnepli idén. A Komárom-Esztergom vármegyei csapat ennek megünneplése alkalmából jeles ellenfelet hívott meg, a Fehérvár FC csapatát.

A fehérváriak elfogadták a felkérést, és az első nyári felkészülési mérkőzésüket a bábolnai csapat ellen játszották le. A találkozó június 29-én került megrendezésre.

Pető Tamás a Dala – Melnyik, Larsen, Spandler, Schön, Csongvai, Christensen, Katona, Pető, Kastrati, Gradisar összeállításban küldte fel csapatát. A fehérváriak által kedvelt kapus, Tóth Balázs ezen a napon nem lépett pályára.

A fehérváriak már a nyolcadik percben megszerezték Gradisar révén. A szlovén csatár két percen belül duplázott.

A 17. percben Schön ért el találatot, majd Katona egy perccel később ismét megzörgette a bábolnaiak hálóját. A 20. percben Csongvai egy megpattanó lövéssel szerzett gólt.

A bábolnaiak bő fél órányi játékot követően tették először próbára Dala képességeit. A fehérváriak kapusa hárította a lövést.

A fehérváriak a szünetben szinte sort cseréltek, és ismét a meccs elejéhez hasonló tempót diktáltak, aminek meg is lett az eredménye. Előbb Berki majd Kovács szerzett egy-egy gólt.

Ezt követően már csak két gól született. A hajrá elején Simut, majd Kovács ért el találatot. Végül a Fehérvár FC nem jutott el a tíz gólig, ennek azért örülhettek a bábolnai szurkolók.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?