Fordulat: Egy csapat megmenekült a kieséstől az NB III. Dél-Nyugati csoportjából

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Arról a csoportról van szó, ahonnan a Fehérvár FC II. és a Dunaújváros is kiesett.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, drámai csatát követően végül a Fehérvár FC II. és a Dunaújváros együttese is kiesett az NB III. Dél-Nyugati csoportjából. A Fejér vármegyei együttesek közül egyedül a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő tudta kiharcolni a bennmaradást egy meglepően alakuló meccsen.

Azonban a nyár folyamán visszalépett az NB III-tól a Körösladány és a Balatonalmádi is. Megüresedő helyüket természetesen fel kell tölteni.

Az MLSZ döntése értelmében az egyik új esélyt kapó csapat a Dél-Nyugati csoport 13. helyén végző együttese, a PTE-PEAC. A pécsiek papíron kiestek, ám most új esélyt kaptak az élettől, hogy ismét az NB III-ban bizonyíthassanak.

A másik szerencsés együttes a Dunaharaszti MTK lesz. A gárda a Pest vármegyei első osztályú felnőttbajnokság megnyerésével kvalifikálta magát az NB III-as osztályozóra. Ott ellenfele a Mátészalkai MTK volt.

A két MTK összecsapását a mátészalkai együttes nyerte, amely 5-2-es összesítéssel vívta ki az NB III-as tagságot. Úgy tűnt, a Dunaharaszti MTK csapatának ősszel ismét a vármegyei első osztályban kell indulnia, ám az élet szerencsés fordulatot tartogatott számukra is.

Nyitókép: Pixabay.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?