Alaposan kitömték a MÁV Előre FC Főnix csapatát, igaz, nem akárki volt az ellenfél

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nagy különbségű vereséget szenvedett az immáron NB III-as gárda.

Felkészülési mérkőzést játszott egymással a Zalaegerszeg NB I-es csapata, valamint a következő szezonban már az NB III-ban bizonyító MÁV Előre FC Főnix. A találkozón csak a zalaegerszegiek zörgették meg a hálót.

Szám szerint hét alkalommal mattolták a fehérváriak védelmét a zalaiak. A Csákváron megrendezett mérkőzésen hét gólt rámolt a Zalaegerszeg ellenfele kapujába.

Boros Zsombor egy, Németh Dániel, Josip Spoljaric és Dénes Csanád Vilmos pedig két alkalommal szerzett gólt. Utóbbi játékos mindössze tizenkilenc éves, és tegnap jelentette be érkezését a ZTE.

Dénes Csanád Vilmos két éves szerződést kötött az egerszegiekkel. Egy utánpótlás-válogatott tehetségről van szó, aki a Tatabánya, Szár és Felcsút csapatában is futballozott. A Magyar Kupában a Csákvár színeiben mutatkozott be, majd a BFC Siófoknál meghatározó játékos volt.

Frissítés: A mérkőzésről szóló videós összefoglalót is feltöltötték időközben. Erre a linkre kattintva lehet megtekinteni.

A MÁV Előre FC Főnix természetesen jóval szerényebb képességű csapatokkal fog megvívni majd az NB III-ban. Azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan kikkel. Az MLSZ ugyanis egyelőre csak az NB I menetrendjét töltötte fel az adatbankba.

A fehérváriak erőnyerőként jutottak fel magasabb osztálya, miután magabiztosan nyerték meg a Fejér vármegyei első osztályú bajnokságot. A legtöbb vármegye egyes bajnoknak selejtezőt kellett játszania, a MÁV Előre FC Főnix csapatának viszont szerencséje volt, és osztályozó nélkül szintet léphetett.

Nyitókép: Olvasói fotó

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?