Így szórta meg a Zalaegerszeg a MÁV Előre FC Főnix csapatát – VIDEÓ

Magyar foci
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A felvételt az NB I-es csapat tette közzé.

Szerdán immáron a második felkészülési meccsét játszotta már a ZTE. Ellenfele az a MÁV Előre FC Főnix volt, amely az új szezont az NB III-ban kezdheti meg.

Mint ismert, a fehérváriak erőnyerőként jutottak fel a harmadosztályba a vármegyei első osztályú pontvadászat megnyerését követően. A legtöbb vármegyei aranyérmesnek osztályozót kellett játszania, a Főnixnek azonban nem.

A mostani meccsről túl sok információt nem osztottak meg a zalaiak, azt viszont már megírtuk, hogy a ZTE új igazolása, Dénes Csanád kétszer is mattolta a fehérváriak védelmét. Rajta kívül Németh Dániel és Josip Spoljaric is kétszer zörgette meg a hálót, de Boros Zsombor is eredményesnek bizonyult.

A Zalaegerszeg csapata hét gólt lőtt a csákvári találkozón. A fehérváriak ezen a napon nem találtak be ellenfelük kapjuába.

A gólösszefoglalót a ZTE FC Official YouTube csatornájára töltötték fel néhány órával ezelőtt. A videó alig több, mint két és fél perces, és ide kattintva érhető el.

A minősége hagy némi kívánnivalót, hiszen a felezővonal magasságából mutatja az eseményeket. A lényeges momentumok azonban így is látszanak a videón.

Nyitókép: Zalaegerszeg

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?