Edzőt cserél a Martonvásár: kiderült, ki fogja irányítani a vármegye egyes felnőtt csapatot az új szezonban, Gálvölgyi István és Trizna Tamás lesznek az új trénerek

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A legutóbbi szezon nem sikerült túl jól a martonvásáriak számára, így nagy változások várhatók a klub háza táján.

Azzal, hogy a Főnix feljutott az NB III-ba, a Mány pedig visszalépett, biztossá vált, hogy Martonvásárnak nem kell alacsonyabb osztályban folytatnia. Nagyon úgy fest, a klub vezetői minden követ megmozgatnak, hogy ezúttal jobban szerepeljen az alakulat a pontvadászatban.

Ennek szellemében a Martonvásár már meg is kezdte a felkészülést a vármegyei első osztályú pontvadászatra, írták a klub közösségi oldalán. Nagyjából másfél hónap lehet még a nyitófordulóig, egyelőre nem lehet még tudni, hogy mikor lesz a 2024/2025-ös szezon nyitófordulója.

Az viszont biztos, hogy új edző fogja irányítani a csapatot. Sőt, nem is egy trénerről van szó, hanem egy edzőpárosról.

A martoniak felnőtt együttesét Gálvölgyi István és Trizma Tamás fogja trenírozni. Más új érkezőkről egyelőre még nem számolt be a klub.

Azt viszont kilátásba helyezték, hogy lesznek új érkezők. Hogy pontosan kik, azt csak az átigazolási időszak végén fogják bejelenteni.

Bár az átigazolási időszak már javában zajlik, az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatósága erről továbbra sem adott ki közleményt. Mi utánajártunk, hogy mik a legfontosabb időpontok.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?