Kápolnásnyék: Tudósítás a Csákvár és a Bakonycsernye elleni mérkőzésről!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A múlt héten a bajnoki cím legfőbb várományosa, a Bakonycsernye fogadta a Kápolnásnyéket, míg a legutóbbi fordulóban hazai pályán játszott gólzáporos meccset a KVSE a Csákvár II. ellen.

Menus Tamás így tudósított a Csákvár II. elleni mérkőzésről:
“Az Megye II-es OSZ-CAR csoport 25. fordulója a KVSE-Csákvár II. mérkőzéssel kezdődött. A Nyék azonnal nagy rohamokba kezdett és sorra alakított ki kisebb-nagyobb helyzeteket. A 14. percben pedig meg is született a vezető gól. A védők mögé belöbbölt labdára Konczi D. csapott le és a védő szorításában 12 méterről a hálóba lőtt, 1-0. Meglepetésre a 24. percben egyenlített a Csákvár. Egy vendég szögletet Hári T. pofozott közelről a kapuba, 1-1. Ezután is folytatódtak a hazai rohamok és egy bal oldali beadás után Ribi Cs. 20 méterről, kapásból lőtt bombagólt a hosszúba, szépségdíjas találat volt, 2-1! A 40. percben egy szép jobb oldali támadás után Varga J. adott pazar labdát Konczi Dávidnak aki kilőtte a hosszú alsót, 3-1.

A második félidőben is inkább a hazaiak domináltak. Egy bal oldali elfutás után Ribi Cs. centerezett középre, Konczi D. pedig a hosszúba pörgette a labdát, 4-1. A 71. percben egy újabb vendég szögletet követően a kifejelt labdát Hári T. 16 méterről lőtt vissza, a labda pedig a védők között elsuhanva a kapuban kötött ki, 4-2. A 82. percben Varga J. iramodott meg, lefutotta a védelmet, majd miután a kapust is kicselezte, az üres kapuba passzolt, 5-2. A 90. percben Barócsi B. lépett ki a védők közül és Mocsári M. mellett a kapuba lőtte a labdát, beállítva ezzel az 5-3-as végeredményt. A KVSE csapata megérdemelten, jó játékkal tudta otthon tartani a 3 pontot.”

Kápolnásnyék – Csákvár II. 5-3 (3-1)
Kápolnásnyék, vezette: Nagy Tamás

Gól: Konczi (14′, 40′, 67′), Ribi (33′), Varga J. (82′) illetve: Hári (24′, 71′), Barócsi (90′)

Az ezt megelőző játékhéten a Bakoncsernye ellen lépett pályára a KVSE, melyről Menus Tamás így számolt be:
“Az utolsó öt forduló legjobb formában lévő csapata a KVSE a bajnokság éllovasához,a Bakonycsernye csapatához látogatott. A vendég együttes sajnos nem a legjobb előjelekkel várta a mérkőzést ,mert a keretből hat játékos is lemondta a játékot, ami jelentősen csökkentette a pontszerzés esélyeit.

A kezdő sípszó után a hazai csapat hatalmas nyomás alá helyezte a vendég védelmet és látványos, helyenként szép támadásokat vezettek, de a kapu előtt hiányzott a pontosság, illetve vagy a vendég védők, vagy pedig Mészáros mentett bravúrosan. A KVSE próbált élni kevéske lehetőségével, de egy-egy veszélyesebb átlövésnél többre nem futotta. Mikor már képzeletben mindenki elkönyvelte a döntetlen állást a szünetre, ekkor jött egy védelmi baki amit a Csernye legjobb játékosa Ódor Ákos használt ki. Lövését Mészáros még hárítani tudta, de az érkező (lesen álló?) Varga Aurél közelről a hálóba kotorta a kipattanót, 1-0.

A második félidő rémálomszerűen kezdődött a vendégek számára, hiszen a középkezdés után egy formás jobb oldali támadás után a nagy öreg Strommer került helyzetbe, ő pedig ilyenkor ritkán hibázik, most sem tette, és máris kettővel vezetett a Bakonycsernye. Az érdemi dolgok itt eldőltek,m ég néhány kisebb-nagyobb helyzetet kihagytak Ódorék, de az eredmény már nem változott A Bakonycsernye együttese magabiztosan, bajnokesélyeshez méltóan játszott és győzött a tartalékos, de nem feltartott kézzel játszó Kápolnásnyék csapata ellen.”

Bakonycsernye – Kápolnásnyék 2-0 (1-0)
Bakonycsernye, vezette: Jónás Péter

Gól: Varga A. (45′), Strommer (47′)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM