Itt egy újabb furcsa döntés született a Testvérek balhés meccsének ügyében

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nemrég beszámoltunk róla, hogy a balhéval végződött kispályás meccs kapcsán eltiltott egyik játékos ismét játszhat, most egy másik labdarúgó kapcsán született döntés.

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóságának szokásos heti értesítőjének első pontja egy határozat, amelyet a Fellebbviteli Bizottság hozott meg. Ez azzal a bizonyos Testvérek kispályás mérkőzéssel kapcsolatos, amikor egy egész csapatot tiltottak el, meglehetősen hosszú időre, sokakat évekre.

Május végén már nyilvánossá vált, hogy a Besnyő támadója, Dankó Martin Csaba 2028. szeptember 19-ig szóló eltiltását lerövidítették. Még csak 2024-et írunk, de a csatár már játszott is a besnyőiek utolsó két lejátszott bajnoki mérkőzésén.

Most újabb módosítás történt a tavaly szeptemberben meghozott súlyos határozat kapcsán. Az értesítő szövege szerint a fegyelmi határozatot módosították:

Dankó Lajos Martin 2028. szeptember 19-ig szóló eltiltását a mai napon 2024. június 5-én hatályon kívül helyezi az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóság Fellebbviteli Bizottsága, és 2024. június 5-től a játékjogosultságát visszaadja.

A bizonyos tavaly szeptemberi határozatban szereplő további eltiltások viszont hatályban maradnak. Hogy ezt úgy kell értelmezni, hogy Dankó Martin Csaba eltiltása ismét érvénybe lépett 2028. szeptember 19-ig, hiszen az a “további” eltiltások közé tartozik, vagy a besnyői támadó eltiltását nem érinti ez a módosítás, arról nem szól a fáma.

A besnyőiek egyébként Dankó Martin Csaba visszatérésével papíron hiába erősödtek, sokra nem mentek vele. A játékos 10-es számban lépett pályára a Sárszentmihály otthonában, valamint hazai pályán a Beloiannisz ellen. Mindkétszer 90 percet játszott, de gólt nem szerzett. Egy sárga lap fűződik csupán a nevéhez, csapata mindkétszer háromgólos vereséget szenvedett.

A besnyőiek az utolsó bajnoki mérkőzésükre már el sem utaztak, amely a Polgárdi otthonában lett volna esedékes. A csapat a vármegye kettes déli csoport utolsó helyén zárt, 13 mérkőzésen csupán 8 pontot szerzett.

Bár papíron nem estek ki a besnyőiek, mivel a csoportból az alacsony létszám miatt nem volt kieső, nem volna meglepő, ha a Besnyő ősztől a vármegye háromban folytatná.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?