Soha nem látott botrány a dunaújvárosi kispályás bajnokságban: félbeszakadt egy bajnoki mérkőzés

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az egyik csapat összes játékosát berendelték, és fel is függesztették a játékjogukat.

Megdöbbentő események játszódtak le 2023. szeptember 18-án a Dunaújvárosi Radar Tömegsporttelepen. Az újvárosi DLSZ Alapszakasz Diablo Csoport kispályás bajnokságból hivatalosan még csak az első forduló zajlott le, az említett napon a második fordulóra került sor.

Korábban már több mérkőzést is előre lejátszottak. Most hétfőn a Szöglet FC és a Testvérek csapott össze, a találkozót egy rutinos sípmester vezette. Mindkét együttes megnyerte a két előrehozott találkozóját, így alapvetően jó hangulatban készülhetett az újabb ütközetre.

A találkozón pattanásig feszültek az idegek, olyannyira, hogy a 44. percben félbeszakadt. A hírek szerint olyannyira elszabadultak az indulatok, hogy komoly verekedés tört ki a pályán. A Fegyelmi Bizottság a következő ülésén, 2023. szeptember 26-án kedden fog az ügyben határozatot hozni.

A Testvérek csapatának minden játékosának felfüggesztették a játékjogát a döntés meghozataláig, derül ki az Értesítőből. Köztük van a Besnyő egyik kulcsjátékosa is, aki így a hétvégén biztosan nem léphet pályára a nagypályás bajnokin sem.

Amennyiben az ügynek nyilvánosak lesznek a következményei, arról mindenképpen be fogunk számolni itt a FociDrukker weboldalán.

Nyitókép: Unsplash

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?