Több mint 250 ezer forintnyi büntetést osztottak ki a csapatoknak ezen a héten

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III, Öregfiúk
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A legsúlyosabb büntetést ismét egy vármegye hármas csapat kapta.

Színes lapok

Több mint 90 ezer forintnyi büntetést osztottak ki a kluboknak színes lapok miatt. A Csór 3 sárga és 2 piros lap miatt 21.000 forintot kénytelen fizetni. A Lajoskomárom 6 sárga és 1 piros kártya miatt fizethet 24.000 forintot.

A vármegye kettes Seregélyes hat sárga lapot szedett össze, míg a Vál öt sárgát és egy pirosat. Előbbi csapat 15.000, utóbbi 17.500 forintos büntetést kapott.

A vármegye hármas csapatok közül egyedül a Ráckeresztúr gyűjtötte olyan szorgosan a lapokat, hogy büntetés járjon érte. “Jutalmuk” a 4 sárgáért és a 2 pirosért egy 16.000 forintos csekk.

Visszalépés, elmaradt mérkőzések

Az U-17 Közép-Déli Csoportból a Szigethalom visszalép. A csapatot a protokollnak megfelelően kizárták a bajnokságból, ráadásul még 50 ezer forintos bírságot is kap a klub.

A Soponya-Jenő öregfiúk mérkőzés a vendég csapat hibájából elmaradt. A Jenőt ezért 25 ezer forintra büntették.

Nem rendezték meg a női bajnokságban az Enying-Csákvár mérkőzést. A csákvári csapat büntetése 30 ezer forint.

Balhék a vármegyei mérkőzéseken

A vármegye egyes Sárosd – MÁV Előre FC Főnix mérkőzésen Rauf Tivadar Dávid, a Sárosd játékos-edzője olyasmit mondhatott a játékvezető egyik asszisztensének, amit nem lett volna szabad. Eltiltása a sportszerűtlen magatartása miatt egy hónappal meghosszabbodik, és 2023. november 26-ig érvényben marad.

A Pázmánd – Kajászó vármegye hármas meccsen a vendégek egyik szurkolója nem fért a bőrébe. Rendbontás miatt 60 ezer forintos bírságot kapott a kajászói együttes. Ezen felül egy hazai és egy idegenbeli mérkőzésükre szövetségi ellenőrt rendelnek ki, amelynek költsége ugyancsak a Kajászó költségvetését terheli.

Rendezési hiányosságok miatt a Polgárdi VSE vezetése megúszta írásbeli figyelmeztetéssel.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?