Megbüntették a Besnyőt és a Cecét, hosszú időre eltiltották a Kőszárhegy egyik játékosát

Fejér megye, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az utolsó játékhetet követően sem úszta meg mindenki büntetés, eltiltás nélkül.

Megbüntették a Besnyőt

Ahogyan azt korábban megírtuk, a Besnyő nem állt ki a szezon utolsó bajnoki mérkőzésére. A vármegye kettes déli csoportban utolsó helyen végzett gárda el sem utazott Polgárdiba.

A klub ezért írásbeli megrovásban részesült. Ráadásul pénzbírságot is kaptak a besnyőiek, 40 ezer forintot kell befizetniük.

Fizethet a Cece is

Nem úgy alakult a szezon a ceceiek számára, ahogy szerették volna, különösen a bajnokság vége. Az együttes az utolsó négy mérkőzésén 26 gólt kapott, miközben mindössze egyet rúgott, pontot pedig nem szerzett.

A szezonzárót Lepsényben játszották a ceceiek, ahol egy bravúros győzelemmel előre léphettek volna a kilencedik helyre. Arra azonban nagyobb esély volt, hogy vereséget szenvednek.

Ez utóbbi történt, és mivel a Rácalmás megnyerte a maga meccsét az utolsó játékhéten, a ceceiek visszacsúsztak a tabella 11. helyére.

Más miatt is főhet azonban a fejük a ceceieknek. A lepsényi bajnokin öt sárga lapot gyűjtöttek be, amely már bírságot von maga után. A pénzbüntetés mértéke 10 ezer forint.

Sokba került a kőszárhegyieknek az, hogy balhéztak

Mint ahogyan arról korábban írtunk, a Kőszárhegy csapata annak reményében utazott a múlt vasárnap Vajtára, hogy amennyiben nyer, akkor harmadik helyen zárja a szezont. A találkozót azonban meglepetésre simán nyerték a vajtaiak.

Már 3-0 volt az állás, és csupán tíz perc volt hátra, amikor a kőszárhegyiek hevesen vitatni kezdtek egy esetet, amely szerintük büntetőt ért volna. Sok értelme azonban nem volt már reklamálni, hiszen riválisuk, a Nagylók Sárszentágotán ekkor már 3-1-re vezetett.

Mindez azt jelenti, hogy ha a 80. percben Vajtán büntetőhöz is jutott volna a Kőszárhegy, először is a 11-est értékesíteni kellett volna, majd a hátralévő 8-9 percben három gólt kellett volna rúgnia a bronzéremre hajtó csapatnak, miközben egyet sem kap.

Az indulatok a reklamálás során elszabadultak. Egy kőszárhegyi játékos meglökte a játékvezetőt, a találkozó kis híján félbeszakadt. A rendezők azonban a helyükön voltak, így némi közjáték után a mérkőzés folytatódhatott.

A hevesen reklamáló, indulatos játékosok közül a sípmester két kőszárhegyi labdarúgót is kiállított. A hátra lévő tíz percet így kettős emberhátrányban kellett lejátszania a Kőszárhegy csapatának.

A kőszárhegyi Vágner Martin megúszta három felnőtt bajnoki mérkőzésről szóló eltiltással. Lencsés Gergő azonban nem volt ilyen szerencsés, őt 2025. december 2-áig minden labdarúgó mérkőzéstől eltiltották.

Mindez azt jelenti, hogy a játékos jövő télig nem csak a Kőszárhegy csapatában nem léphet pályára MLSZ által rendezett bajnoki mérkőzésen, hanem kupameccsen és kispályás találkozón sem.

Eltiltották a Sárszentágota edzőjét

Sárszentágotán nagy téttel bíró mérkőzést rendeztek vasárnap. A helyi csapat a hatodik hely megszerzésére hajtott, míg ellenfelük, a Nagylók a bronzéremért.

A helyiek trénere, Szilágyi Szabolcs az értesítő szövege szerint a mérkőzés játékvezetőjével szemben sportszerűtlen magatartást tanúsított. Ennek következtében mérkőzéssel kapcsolatos sportszakemberi tevékenységtől három soron következő vármegye hármas bajnoki meccsről eltiltották.

A kispadon helyet foglaló ágotai edzőt a 23. percben piros lappal kiállította a sípmester, 1-0-ás nagylóki vezetésénél. Bár az ágotaiak a második félidő elején egyenlítettek, végül 3-1-re kikaptak, így maradtak a hetedik helyen.

 Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?