Vármegye III: A 49 éves Balla Tamás mesternégyest szerzett, dobogós lett a Nagylók

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Kőszárhegy meglepő vereségének köszönhetően lecsúszott a dobogóról.

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 30. forduló

Igencsak gólgazdag volt a nyékiek és a baracskaiak összecsapása. A találkozó elején a Baracska szerezte meg a vezetést, ám ezt követően ötször egymás után a Kápolnásnyék II. szerzett gólt.

A végén még a baracskai Hőlaki Krisztián duplázott, ám ez csak az eredmény kozmetikázására volt elég. A Baracska, amely sokáig harmadik helyen állt, visszacsúszott az ötödik helyre, a nyékiek pedig negyedikek lettek.

A harmadik ugyanis az a Tordas-Gyúró Egyetértés csapata lett, amely 13 gólos meccsen minimális különbséggel tudott nyerni a Pusztavám otthonában. A helyiek három góllal vezettek a 16. percben, ám a duplázó Szilágyi Imre Roland vezérletével hamar egyenlítettek a vendégek.

A szünetig a pusztavámi Kis Viktor Lázár mesterhármasig jutott, csapata pedig hat gólig. A félidőben 6-5-re még a Pusztavám vezetett, ám a vármegye egyes játékosokkal megtűzdelt Tordas-Gyúró Egyetértés végül ha nehezen is, de megszerezte mindhárom pontot.

Potyogtak a gólok Kajászón is. A helyiek gólerős csatára, Pfeiffer Róbert Sándor két találatig jutott, ám ez semmi ahhoz képest, hogy a 49 esztendős iszkai Balla Tamás négyszer is eredményesnek bizonyult. A csoport gólkirálya egyébként éppen Pfeiffer Róbert Sándor lett 25 találattal, mindössze két találattal megelőzve Balla Tamást.

9 gólt hozott a Csókakő és a Söréd meccse, a találatok többségét a sörédiek szerezték. 51 percnyi játék után már hat góllal vezettek Boros Mártonék, végül ötgólos különbséggel nyertek.

A duplázó Mocsári Csongor Lajos vezérletével rendkívül magabiztosan verte a Pázmánd a Ráckeresztúr együttesét. A keresztúriak ezen a napon nemhogy pontot, még gólt sem szereztek, amire azt követően, hogy a 78. percben kiállították a kapusukat, már nem is volt sanszuk.

2024. június 2. vasárnap 17:00
Kápolnásnyék II. – Baracska 5-3 (1-1)
Pusztavám – Tordas-Gyúró Egyetértés 6-7 (6-5)
Kajászó – Iszkaszentgyörgy 3-4 (2-2)
Csókakő – Söréd 2-7 (0-5)
Pázmánd – Ráckeresztúr 4-0 (0-0)

A tabella eredménye:
1. Velence 59p
2. Iszkaszentgyörgy 54p
3. Tordas-Gyúró Egyetértés 48p
4. Kápolnásnyék II. 45p
5. Baracska 44p
6. Dinnyés 39p
7. Pusztavám 37p
8. Ráckeresztúr 32p
9. Pázmánd 29p
10. Söréd 20p
11. Kajászó 16p
12. Újbarok 16p
13. Csókakő 4p

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 26. forduló

A duplázó Csányi Kálmán Miklós vezérletével legyőzte a Vajta a forduló előtt még bronzérmes helyen álló Kőszárhegy együttesét. A kőszárhegyiek nehezen viselték a vereséget, ennek köszönhetően kettős emberhátrányban fejezték be a mérkőzést.

A lehetőséget ki is használta a Nagylók, amely nyerni tudott a Sárszentágota otthonában és így a harmadik helyen végzett. Killer Péter büntetőből szerzett vezetést csapatának a kilencedik percben, ám a veterán Kovács Krisztián a második játékrész elején még egyenlített.

Ezt követően azonban a nagylókiak akarata érvényesült. Szabó Ervin duplázni tudott, így egyetlen ponttal a Nagylók a Kőszárhegy előtt fejezte be a bajnokságot.

Az Alap győzelemmel zárta a szezont, 2-1-re győzte le a Kulcs együttesét. A kulcsiak a 62. percben emberhátrányba kerültek, de nem adták fel, és mindössze egygólos vereséget szenvedtek.

Bajnokhoz illő eredménnyel zárta a szezont a Kisláng. Az aranyérmes a duplázó Juhász József Benjamin vezérletével győzte le a Dég együttesét.

Hatot vágott a szezonzárón az LMSK a Cece együttesének. A sikerből a lepsényi gólvágó, Tóth Vincent Krisztián három találattal vette ki a részét, aki 40 találattal a csoport gólkirálya lett.

A Szabadegyháza vezetett a Rácalmás ellen, ám utolsó hazai mérkőzését is elbukta. A rácalmásiak már a szünetre kétgólos előnyt dolgoztak ki, végül három találattal jobbnak bizonyultak ellenfelüknél. Fontos siker volt ez a Rácalmás számára, amely győzelmével megelőzte a Cecét, és a tabella tizedik helyén zárt.

Nem tudott igazán felpörögni a szezonzáróra a lajoskomáromi csapat. A Tác-Csősz 23 perc alatt kétgólos előnyre tett szert az ezüstérmes otthonában, amely Csizmadia Róbert 90. percben szerzett találatával tartotta otthon az egyik pontot.

2024. június 2. vasárnap 17:00
Vajta – Kőszárhegy 3-0 (1-0)
Sárszentágota – Nagylók 1-3 (0-1)
Alap – Kulcs 2-1 (1-0)
Kisláng – Dég 2-0 (1-0)
LMSK – Cece 6-0 (1-0)
Szabadegyháza – Rácalmás 2-5 (1-3)
Lajoskomárom II. – Tác-Csősz 2-2 (1-2)

A tabella eredménye:
1. Kisláng 70p
2. Lajoskomárom II. 59p
3. Nagylók 54p
4. Kőszárhegy 53p
5. LMSK 48p
6. Dég 37p
7. Sárszentágota 36p
8. Vajta 35p
9. Tác-Csősz 31p
10. Rácalmás 29p
11. Cece 28p
12. Alap 23p
13. Kulcs 16p
14. Szabadegyháza 7p

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?