Hihetetlen: Polgárdiban elszenvedte első vereségét a Mór!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Mór a szezon során legerősebb vetélytársaival szemben is megőrizte veretlenségét, ám meglepetésre az őszi szezon zárófordulójában Polgárdiban kapitulált Horváth Zoltán együttese.

A Móri SE facebook oldalán a következő tudósítás olvasható:
“Botrányos talajú pálya, viszont kellemes idő várta a csapatokat vasárnap kora délután. Próbáltuk játszani a saját játékunkat, de ezen a pályán felesleges volt, tudtuk, hogy az nyer, aki jobban akar. Sajnos ezen a napon ellenfelünk jobban akart.

Első valamire való helyzetükből megszerezték a vezetést a hazaiak, a gól a mi hibánkból következett be, de ha picivel szigorúbb a játékvezető talán közbeszól, 1-0. Jöttünk előre, de ezen a napon semmi nem akart összejönni, kapufáig jutottunk, ennél nagyobb helyzet nem akadt előttünk.

Fordulás után, kétcsatáros játékra álltunk át, de a meddő mezőnyfölényen kívül más pozitívum nem történt. A mérkőzés vége felé ismét hibáztunk, ellenfelünk pedig büntetett, a kontrát sikeresen vitték végig, 2-0. A maradék időben nem történt változás, elszenvedtük első vereségünket, így sajnos ismét nőtt a hátrányunk az élbolyhoz képest!

fbmor

Használhatnánk különböző jelzőket, mint dráma illetve megdöbbentő vereség, mi inkább annyit tennénk hozzá, hogy gratulálunk a Polgárdi csapatának. Most jön a téli szünet, ami talán jól is jön csapatunknak, és reméljük, hogy egy sikeres tavasz vár együttesünkre!

Köszönjük a minket biztatóknak a féléves szurkolást!”

Polgárdi – Mór 2-0 (1-0)
Polgárdi, vezette: Domak Ádám

Polgárdi: Sári M. – Farkas D., Szabó B., Borbás, Csizmadia G. – Holka (Schultz), Csrepka Márton, Bencze J. (Keserű), Spánitz A. – Kosztolányi (Baksa), Csizmadia D. Szakmai igazgató: Kinizsi Gábor
Mór: Pap – Cseh, Végvári, Handl, Tar B. – Kaszás, Cseszneki (Petruska), Mayer (Joó), Osgyán (Kőbányai) – Klémán M., Gál D. Vezetőedző: Horváth Zoltán

Gól: Kosztolányi (26′), Holka (87′)

Fotó: Koppán Viktor

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM