U16 Déli csoport: Hajtós meccset játszott a Vajta és a Baracs! FOTÓK!

Fejér megye, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Masterplast U16-os bajnokság Déli csoportjában lejátszották az őszi szezonzáró fordulót. A dobogóra esélyes Vajta fiataljai az éllovas Baraccsal jó iramú találkozót játszottak.

A Vajta tudósítója így fogalmazott:
“Kettő okból tartottunk ettől a mérkőzéstől. A Baracs csapatának eddig mutatott eredménye, illetve a mérkőzést megelőző napon megrendezésre került támogatói sportbál miatt, ahol a teljes csapat képviseltette magát. Sajnos a pálya középső harmadában egy kisebb vízilabda mérkőzést is meg lehetett volna tartani, ennek eredményeképpen folyamatos játék nem alakult ki. A csapatok nem tudták a játékukat játszani.

Az első félidőben a hazaiak két figyelmetlenségünket kihasználták, és 2-0- s előnnyel vonulhattak szünetre. A második játékrészben az erőviszonyok egalizálódni látszottak, mindkét csapat játékában benne volt a gól, amelyből a baracsiak 2-t meg is mutattak, és így kialakult a 4-0- s végeredmény.

Ez az eredmény (főleg a második félidőben mutatott játékunk alapján) nem tükrözi a két csapat közötti különbséget. A körülményekhez képest, hajtós, jó iramú és sportszerű mérkőzést láthattunk. A gyerekek köszönetüket fejezték ki a bál utáni fáradsággal (egyesek még a másnapossággal) küszködő népes szurkolótábor előtt, akik ismét kitettek magukért.”

Joháczi Gábor, technikai vezető így foglalta össze gondolatait:
“A vereség ellenére jó volt látni a gyerekeken azt, hogy ennyire erős ellenfél ellen is görcs nélkül, felszabadultan és boldogan, egy csapatként fociztak. Ezúton is szeretném megköszönni a szülőknek és a szurkolóknak a támogatását, valamint a gyerekek elkötelezettségét a vajtai csapat, és Vajta sikerei iránt.”

Klazer Balázs így nyilatkozott:
“A pálya állapota és a rossz időjárási körülmények miatt nem tudtuk a játékunkat játszani. Erre a mérkőzésre egy új felállással készültünk, amely hatékonynak bizonyult, igaz, hogy gólt nem szereztünk, de nem volt 4 gól különbség a 2 csapat között.”

Baracs U16 – Vajta U16 4-0 (2-0)

mdel161122

Baracs U16 - Vajta U16

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM