11 gólt hozott a Pátka és a Bodajk összecsapása!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Pikáns rangadót játszottak vasárnap Pátkán, ahová az a Bodajk látogatott, amelynek játékoskeretéből egy kezdőcsapatnyi labdarúgó rendelkezik pátkai múlttal.

A nyáron Pátkáról egy csapatra való játékos igazolt Bodajkra, mely az átigazolási piac legnagyobb meglepetésének számított. Szám szerint ezúttal 11 játékos volt a fekete-fehérek keretében, akik korábban Pátkán rúgák a bőrt.

A bodajkiak éppen a Pátka tavalyi játékos-edzőjének, Takács Viktor révén szereztek vezetést már a második percben. A 10. minutumban Molnár Tamás köszönt be, majd újfent Takács Viktor volt eredményes pár perccel később, 0-3. Füri Endre tán megfeledkezett arról, hogy Bodajkra igazolt, és a Pátkát segítve saját kapujába talált be, a félidő derekán, 1-3. A szünet előtt Kovács Tibor Dávid és Molnár Tamás találataival végérvényesen eldőlni látszott a három pont sorsa, ám éppen a sípszó előtt Szakács Endre kozmetikázott az eredményen, 2-5 volt az állás a térfélcsere alkalmával.

A folytatásban Molnár Tamás megszerezte csapata második, a Bodajk hatodik gólját, 2-6. Ezt követően a veterán debütáns, Kádas Miklós csereként beállva iratkozott fel a gólszerzők listájára, mindössze 17 percre volt szüksége első bodajki góljának megszerzésére, 2-7. Takács Viktornak a hajrá elejére összejött a mesterhármas, 2-8. A végén Gárber László szépített, 3-8 lett a végeredmény.

A Bodajk zsinórban ötödik győzelmét aratta - fotó: Bodajk SE Facebook
A Bodajk zsinórban ötödik győzelmét aratta – fotó: Bodajk SE Facebook

Sajnálatos módon a Bodajk SE kapitánya, Krell Tamás bokatörést szenvedett, meg is kellett műteni a találkozót követően, ezúton is jobbulást kívánunk a szerencsétlenül járt játékosnak.

Pátka – Bodajk 3-8 (2-5)
Pátka, vezette: Kerkuska Miklós

Pátka: Kántor Zs. – Gárber, Tóth P. (Csincsa), Horgos, Hollósi – Rózsa, Osváth, Borsos (Kántor Á.), Szakács – Füleki (Krár), Herczegh. Vezetőedző: Gál Péter
Bodajk: Csikesz P. – Orosz, Bregócs (Kádas), Takács V., Füri – Molnár T. (Varga D.), Kovács T. (Bélik), Krell (Kovács J.), Fülöp – Boda, Rózsás (Kővári B.). Vezetőedző: Takács Viktor

Gól: Füri (20., öngól), Szakács (44.), Gárber (83.) illetve: Takács V. (2., 12., 72.), Molnár T. (10., 42., 55.), Kovács T. (40.), Kádas (62.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?