Alba Liga: A 4. forduló után a Szépluck, Masterplast, Four-Trans trió az élen!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Alba Liga negyedik játéknapja gólokban és fordulatokban gazdag mérkőzéseket hozott. A Szépluck megállíthatatlan, előzött a Masterplast, először botlott a Ság-Építő.

Múlt héten a negyedik fordulót játszották az Alba Liga 17/18-as kiírásában.

Alba Liga Alap A csoport

A Fortuna ott folytatta, ahol abbahagyta, hiszen harmadik meccsüket is megnyerték az alap „A” csoportban. Feljutva a harmadosztályból ez szép teljesítmény, habár ott is volt egy hosszú veretlenségi szériájuk. A Rolomester ezzel szemben még mindig adós a szép, de leginkább eredményes játékkal. A Sárépszernek nem okozhatott és nem is okozott gondot az Öreg Sam legyőzése, kétszámjegyű gólt rúgva simán nyertek. Az Expanzió és a Fehrer meccse volt a nap rangadója, ahogyan az a heti ajánlónkban is megírtuk és felhívtuk rá a figyelmet. Kezdeti tapogatózással indult a mérkőzés, ami egészen eltartott a félidőig, hiszen 0-0-lal zárták az első etapot. Pedig helyzet akadt mindkét oldalon, de a mérkőzés pikantériájához hozzátartozik, hogy az iramot kétszer is megtörte az, hogy fennmaradt a tetőszerkezeten a labda. A második félidőben aztán jöttek a gólok, 4-2-es elosztásban a Blackhill javára. A nap utolsó mérkőzésén a Szfinx egy gyors Mezei góllal szerezte meg a vezetést. Aztán a mindvégig betömörülő Est NecUrdel védelem ellen sokáig tovább nem is jutottak. Sőt, a második félidő elején egyenlített a piros mezes csapat, új igazolásuk Cser János góljával. De Iszak pöckölt be egy labdát valahogy a vendégek hálójába, és újra vezetett az Autósiskola. Majd a kitűnően játszó Mezei csavart be egy szabadrúgást a rosszul felállított sorfal mellett, aztán Orosz rúgott gólt egy szép akció végén. Eldőlt a mérkőzés. 5-1-nél az évekkel ezelőtt az ellenfélnél játszó Csősz ajándékozta meg régi csapattársakat egy öngóllal, így 5-2 lett a vége.

Eredmények:

Fortuna FC – Rolomester.hu 4-1
Öreg SAM – Sárépszer Kft. 1-11
Renegate AC – FC Szépluck 3-11
Expanzió-Blachill – Fehrer Hungária 4-2
Szfinx Autósiskola – Est Nec Urdel 5-2

 

Alba Liga Alap B csoport

Az alap „B”-t egy gólgazdag összecsapás nyitotta, az Albapark 9-4-re verte Rózsás vezérletével a Spikit. Ezzel egy időben a Kontrák megszorítani sem tudták a Masterplastot, ahol Pőcze volt elemében. A Kutyaütők már az első percben hátrányba került az Extrém ellen, de még a félidőben a maguk javára tudták fordítani az eredményt. Ezt meg is tartották a végéig, így szűken, de bezsebelték a három pontot. A Sliver-Plan ismét ikszelt, ezúttal a Triáddal együtt jöttek le elégedetten a pályáról. A Városgondnokság – Homeopátia mérkőzés későbbre halasztva a Homeopátia kérésére.

Eredmények:

Albapark – Spiki 9-4
Kontrák – Masterplast 2-9
Kutyaütők – Extrem 2-1
Silver-Plan Kft. – Triád FC 3-3
Városgondnokság – Homeopátia december 12.

Alba Liga Alap C csoport

A „C” csoportban a Fehérvár Junior háromszor is vezetett az Öreghegy ellen, de a végén még pontot sem tudtak szerezni. Egy sajnálatos esemény történt az öreghegyiek csapatánál, ami beárnyékolja a győzelmet. Történt ugyanis, hogy ifj. Szarka Vincét súlyos sérülés miatt ölben kellett levinni. Egy rossz fordulás következtében reccsent nagyot a térde. A diagnózis szerint minkét keresztszalagja elszakadt a sérült térdében és csütörtökön már műtik is. Jobbulást kívánunk neki! A Mástészta is leadta az előnyét a Denso ellen, méghozzá 5-1-es vezetésről, így pont nélkül maradt. A B-Team szokásához híven sokgólos meccset játszott és megint kétszer annyit rúgott, mint ellenfele. Ezúttal 6-3 lett a vége. A nyeretlen csapatok találkozóján a Blue Death szerezte meg a három pontot az így továbbra is pont nélkül álló Alba Csavar ellen. A nap rangadója a Ság Építő – Bádogos derbi volt. Szép számú közönség előtt, jó iramban kezdődött a játék. Varga Bence a 10. percben meglepetésre meg is szerezte a vezetést a hazaiaknak, de sokáig nem tartott az örömük. Egy perccel később Balogh „Baggio” egyenlített. A 16. percben ugyan az esélyesebbnél volt már az előny, de a mezőnyben egyenrangú ellenfél volt a Ság. Varga Bence és Zs. Nagy Zsolt elnyűhetetlen volt, ugyanakkor Toposra és Kulcsárra ráfért volna a csere. De ma azt a taktikát választották, hogy csere nélkül játszák végig az 50 percet. Úgy látszott ez bejön, mert meglett az egyenlítés. De akkor rúgott gólt a Bádogos, amikor kellett, rögtön a következő támadásból válaszoltak 2-3. Aztán volt kapufa itt is, ott is, ebből Gálé volt érdekesebb, hiszen az egyik oldalsóról a másikra pattant a labda, onnan pedig kifelé. A Ság mindent megtett a pontszerzésért, de ma csak a szurkolóiktól kapott megérdemelt tapssal kellett beérniük bajnoki pont helyett.

Eredmények:

Öreghegy FC – Fehérvár Junior 5-3
Denso – Mástészta 7-6
FC Csel-Szi – B-Team 3-6
Alba-Csavar – Blue Death 3-4
Ság Építő – Bádogos 2-3

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?