Megérkezett a “Pátkai légió” Bodajkra!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Bodajk SE egy csapatnyi játékost igazolt a nyáron Pátkáról Bodajkra. Takács Viktor megszerzésével együtt összesen 11-en igazoltak a “Bányászokhoz”.

A Bodajk SE alaposan megújult a nyáron, amelynek kulcsa a Pátka csapatát a Megyei I. osztályban bravúrral benntartó Takács Viktor leigazolása jelentette. A játékos-edző ahogyan arra számítani lehetett, jelentős állományt vitt magával új székhelyére.

Kapus posztra ketten is érkeztek Pátkáról Bodajkra. Az első fordulóbeli kupamérkőzésen a tavaly Pátkán az ifibajnokságban védő Szabó Bence Gergő védte a fekete-fehérek hálóját. Szintén megszerezte a Bodajk a Pátka felnőtt csapatának portását, Csikesz Pétert. A mezőnyjátékosok közül Orosz Márkó, Vincze Viktor, Kővári Balázs, Rózsás Dániel, Füri Endre, Varga Dávid, Fülöp Alex és Krell Tamás cserélte a Pátka mezét bodajkira. Krell hivatalosan a Csákvártól érkezett, habár a legutóbbi szezont társaihoz hasonlóan Pátkán töltötte.

A pátkai játékosokkal megújuló Bodajk SE élmezőnybeli szereplésben reménykedik - fotó: Szeglet Imre
A pátkai játékosokkal megújuló Bodajk SE élmezőnybeli szereplésben reménykedik – fotó: Szeglet Imre

Az új igazolások első tétmérkőzése igencsak jól sikerült, a Bodajk 7-1-re kiütötte az újjáalakuló Csókakő együttesét. A hétvégén a Pátka a Csór otthonába utazik a Fejér Megyei Kupa második fordulójára.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?