Új edzővel várja a bajnoki rajtot a Seregélyes!

Fejér megye, Fejér Megye Magyar Kupa
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az előző szezonban a dobogóról éppen hogy lemaradó Seregélyes új trénerrel készül a megye kettes bajnokságra. Van egy nagy visszatérő, két meghatározó játékos azonban távozott.

A Seregélyes Sc facebook oldala így számolt be a nyári eseményekről:

“Új edzője van a csapatnak Jurászik Zoltán személyében, aki korábban a Pázmánd és a Szabadbattyán csapatát irányította többek között.

Sajnos két fontos játékosunk távozott. Szurovcsják Lászlót szerződtette a Sárosd csapata, míg Puszta Attila Németországba ment dolgozni. Érkezni is érkeztek azért. Edzőnk hozta magával rutinos társát Végh Tamást, akit a védelemben remekül lehet használni. Visszajött Szabadegyházáról Zsilovics Dávid, így talán pótolni tudja a Lacit elől, ha már együtt nem rohamozhatnak. Visszatért még hozzánk Polányi Ádám is Nagylókról, és érkezett még Enyed István Bodajkról.

A Seregélyes csapatánál komoly változások történtek a nyáron - fotó: Seregélyes Sc
A Seregélyes csapatánál komoly változások történtek a nyáron – fotó: Seregélyes Sc

Első felkészülési mérkőzésünk itthon volt a Pákozd csapata ellen, amelyet behúztunk 7-1-re. Utána részt vettünk idén is Szabadegyházán a Szeip István Emléktornán, a Sárosd, Perkáta és a hazai csapat mellett. Eredmények:

Szabadegyháza – Perkáta 1-4
Sárosd – Seregélyes 5-1
Harmadik helyért: Seregélyes – Szabadegyháza 10-0
Első helyért: Sárosd – Perkáta 1-1, tizenegyesekkel Perkáta nyert.

A következő héten elutaztunk Pákozdra, ahol visszakaptuk, amit adtunk, és 7-2 re kikaptunk tőlük. Majd a kupaforduló előtti hétvégén még elég tartalékosan játszottunk Zichyújfalu ellen és 4-1 re nyertünk.”

A Seregélyes a kupában a Dinnyéssel került össze az első fordulóban, ahol ha nehezen is, de 2-1-re nyerni tudott. A hétvégén a hasonló erőket képviselő, ugyancsak megye hármas Sárkeresztes lesz a Seregélyes ellenfele a Fejér Megyei Kupa második fordulójában.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?