Visszacsábította gólzsákjait a Vajta: retteghetnek az ellenfeleik?

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Három komoly igazolással erősített a vármegye hármas csapat.

Finoman szólva sem úgy alakult a vajtai csapat számára az előző idény, mint ahogyan azt várták. Sokáig veretlen volt a csapat hazai pályán, ám a Nagylók elleni fiaskót követően nem sok babér termett a klub számára.

Végül a vajtaiak 32 ponttal a kilencedik helyen zártak, megelőzve a Lajoskomárom II., a Dég, a Kulcs és a Kőszárhegy együttesét. Igaz ugyanakkor, hogy az idény előtt egy kezdőcsapatnyi játékos távozott Vajtáról, így az együttes szereplése ennek fényében ítélendő meg.

Most azonban újból az élmezőny tagjai közé tartozhat a Vajta a vármegye hármas déli csoportban. Visszatért ugyanis a rettegett gólvágó, Kovács Nándor Dégről.

Kovács Nándor rendszeresen 10 gól fölött termelt a pontvadászatban, és meghatározó tagja volt az aktuális csapatának. Emlékezetes, hogy a 2021/2022-es idényben 29 bajnoki mérkőzésen 49 gólig jutott.

Legutóbb Dégen rúgta a bőrt a 29 éves csatár, 18 bajnokin 15-ször volt eredményes. A dégi kaland azonban véget ért, a vajtaiak az átigazolási időszak utolsó napján megszerezték Kovács Nándor játékjogát.

Csányi Kálmán Miklós neve sem lehet ismeretlen a vajtaiak számára. A 2020/2021-es idényben 13 meccsen 20, míg a 2021/2022-es szezonban ugyanennyi találkozón 14 gólig jutott a Vajta színeiben.

A gólérzékeny támadó a legutóbbi idényben Dégen futballozott. 10 mérkőzésen lépett pályára a bajnokságban a 25 éves csatár, ezeken 6 gólt szerzett.

A 27 éves Tángli Csaba Cecéről igazolt Vajtára. Korábban ő is játszott már Vajtán, mi több, a 2016/2017-es idényben bajnoki címet is ünnepelhetett a csapattal.

A szélvészgyors szélső legutóbb Cecén futballozott. Mindössze 8 bajnokin lépett pályára, gólt nem szerzett az előző idényben.

Egyetlen távozó volt a Vajtától. Balázs Ádám, aki az őszi félszezonban 7 mérkőzésen lépett pályára, az újjáalakuló Lepsény csapatához igazolt. Az LMSK meglehetősen ütőképesnek tűnik, eddigi eredményeikről ebben a cikkben írtunk.

Nyitókép: Vajta

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?