Iváncsáról igazolt a Sárosd: fiatal kapust és támadót szerzett meg az együttes

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hanzli Dominik és Bolla János Ákos az elmúlt években Iváncsán szerepelt, most a vármegye egyes bajnokságban bizonyíthatnak.

A 19 esztendős Hanzli Dominik korábban a Seregélyes, a Vasas, a MOL Vidi FC és az UTE színeiben is futballozott utánpótlás bajnokságokban. A 2021/2022-es idényt már Iváncsán kezdte meg, ahol az NB III-as csapatban 9 alkalommal lépett pályára. E mellett az U-19-es csapatnál is számítottak rá, akkor 24 találkozón 12 gólt szerzett.

A legutóbbi idényben is bekerült NB III-as Iváncsa felnőtt keretébe, amely mint ismert, bajnoki címet szerzett. Háromszor ült a bajnokságban a kispadon, pályára azonban nem lépett, csak az U-19-es együttesben. Ott viszont jól ment neki a játék, 25 mérkőzésen 12 gólt jegyzett.

A 18 éves Bolla János Ákos ugyancsak Iváncsán rúgta a bőrt az elmúlt években, korábban Szabadegyházán bontogatta a szárnyait. Az iváncsaiakhoz 2018 nyarán igazolt. Az utánpótlás csapatokban rendszerint kezdőként számítottak a játékára.

A legutóbbi idényben az NB III-as felnőtt csapat keretébe is beverekedte magát. Kétszer ülhetett a bajnok kispadján, pályára azonban nem lépett. Az U-19-es együttesben viszont igen, nem is kevésszer. 24 mérkőzésből 23 alkalommal kezdőként számoltak az ifjú kapussal.

A két játékos vasárnap már tétmérkőzésen is bemutatkozhat a sárosdi csapat színeiben. A Sárosd a Fejér Vármegye Kupában érdekelt, vasárnap Sárszentágotára látogat az együttes.

Nyitókép: Sárosd

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?