Belehúzott az LMSK: Legyőzte a Kislángot és a Dinnyést is!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az újjáalakuló, fiatal lepsényi futballcsapat remekül kezdte a felkészülést.

Lepsénynek rövid kihagyás után ismét lesz felnőtt labdarúgó csapata. A klub a vármegyei harmad osztályban fog indulni. Oda nevezett meglepetésre a Kisláng is, a két csapat egymással játszott edzőmeccset néhány napja.

A lepsényiek saját bevallásuk szerint a csapatépítés jegyében léptek pályára ezen a meccsen.

“Végig koncentráltan és taktikusan, helyenként tetszetős labdabirtokló periódusokkal és előremutató támadójátékkal megérdemelt győzelmet arattunk a jó erőkből álló és veszélyesen futballozó kislángiakkal szemben. Köszönjük ellenfelünknek, hogy ellátogattak hozzánk és partnerek voltak egy rendkívül sportszerű mérkőzéshez” – írta a lepsényi csapat a közösségi oldalán.

Nagy Bálint a 4-2-re megnyert meccsen a Bábel Benedek, Kerti Levente, Gyenis József, ifj. Teichel István, Horváth Péter, Tímár Krisztián, Pap Máté, Rozman Gergő, Tóth Mertin, Balázs Ádám, Vajda Zoltán összeállításban küldte pályára csapatát. Csereként Tóth Vincent, Vörös Henrik és Vörös Adolf várt bevetésre. A lepsényiek góljait Balázs Ádám, Vajda Zoltán, Tóth Vincent és Tímár Krisztián szerezte.

Tegnap a Dinnyés együttesét fogadták a lepsényiek. A hazaiak 3-2-re nyerni tudtak a fordulatos mérkőzésen.

“Nehéz, küzdelmes és időnként parázs hangulatú csatát vívtunk a dinnyésiek ellen. Az összecsapás első szakaszában hiába dolgoztuk ki sorra a lehetőségeket a gyenge helyzetkihasználás majdnem megbosszulta magát.

A szervezetten és taktikusan futballozó vendégek fokozatosan átvették a kezdeményezést és megfordították az állást. Az egyenlítést követően egy a hajrában szerzett góllal sikerült a győzelem, a sok kihagyott helyzet és szerencsés gólok mérkőzésén” – írták kommentárként a mérkőzéshez a lepsényiek.

A csapat trénere ezúttal a Boda József, Rozmann Gergő, Gyenis József, ifj. Teichel István, Horváth Péter, Tímár Krisztián, Pap Máté, Tóth Martin, Tóth Vincent, Balázs Ádám, Vajda Zoltán összeállításban küldte fel együttesét. Csereként Bábel Benedek, Kerti Levente, Vörös Henrik, Vörös Adolf, Bánki Márton, Burján Botond és Potesz Bálint volt bevethető.

Két mérkőzés alapján nehéz komoly következtetéseket levonni arról, hogy milyen játékerőt képviselnek. Valószínűleg a fiatal csapattal azonban számolni kell majd, amikor a pontokat osztják a bajnokságban.

A lepsényiek az első bajnoki mérkőzésüket szeptember 2-án játsszák hazai pályán a Dég elen. A találkozó 16:30-kor fog kezdődni a Lepsény Sportpályán. Előtte még a Fejér Vármegye Kupában kell helytállnia a csapatnak. Augusztus 6-án 17:00-tól ugyancsak Lepsényben lép pályára a helyi csapat, méghozzá a vármegye kettes Sárszentmihály ellen.

Nyitókép: LMSK

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?