Vármegye I: Egyetlen gól született Tordason, pontokat hullajtott a Mór

Fejér megye, Fejér Megye I, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az NB III után a vármegyei első osztályban sem úgy szerepelnek a móriak, ahogyan azt a szurkolóik elvárnák.

Vármegyei I. osztály Felnőtt 7. forduló

Szombaton az eddig veretlen Sárosd a jól rajtoló, de azóta egyre gyengébben teljesítő Mány-Bicske II. együttesét fogadta. A papírformának megfelelően a sárosdiak nyertek. Varga Zsombor már a 6. percben betalált, ám a következő gólra a második félidő elejéig kellett várni. Ekkor a minden hájjal megkent Majláth Henrik volt eredményes. Ezután 6 percen belül duplázott Lakakisz Nikolaosz, eldöntve minden kérdést.

Tordason nem volt gólzápor, egyetlen egyszer zördült meg a háló. A mérkőzés egyetlen gólját a Főnix játékosa, Adorján Gergő szerezte.

Fordulatos meccset játszott egymással a Mór és a Kápolnásnyék. A nyékiek a 18. percben vezetést szereztek Kharboutli Noor Dániel góljával. Bő tíz perc elteltével azonban már a móriak vezettek: előbb Varga Balázs egyenlített, majd Hajdu Milán találatával már a piros-feketéknél volt az előny. Az állás még a szünet előtt újból megfordult, miután a nyékiek két büntetőt is gólra váltottak. Előbb Csörge Ciprián majd Varga József volt eredményes 11-esből.  A következő gólra majdnem a lefújásig kellett várni, a 88. percben Szajkó Levente Zoárd találata zárta le a meccset.

2023. szeptember 30. szombat 15:00
Sárosd – Mány-Bicske II. 4-0 (1-0)
Tordas – MÁV Előre FC Főnix 0-1 (0-0)
Mór – Kápolnásnyék 2-4 (2-3)

Vármegyei II. osztály Észak Felnőtt 5. forduló

Bombameglepetésre a Herceghalom otthonában kiütéssel nyert a Szár. Tóth Bertalan és Nyitrai Róbert is duplázott a szebb napokat is látott Pest vármegyei csapat otthonában.

Egyetlen gól döntötte el a Bakonycsernye és a felcsúti csapat csúcsderbijét. A csernyei Molnár Dávid az első félidő derekán szerezte a mindent eldöntő találatot.

2023. szeptember 30. szombat 15:00
Herceghalom – Szár 0-4 (0-0)
Bakonycsernye – Puskás Akadémia III. 1-0 (1-0)

Vármegyei II. osztály Dél Felnőtt 5. forduló

A besnyőiek sztárjátékosa évekig tartó eltiltását tölti, így nélküle kellett csapatának megküzdenie a jó erőkből álló Aba Sárvíz együttesével. A Besnyő játékosa, Boronyai Richárd hiába duplázott, az abaiak a triplázó Glócz Zoltán vezérletével elhappolták mindhárom pontot.

A Beloiannisz gólzáporos meccsen a várakozásoknak megfelelően legyűrte az Előszállást. A gólok sorát Lepsényi József nyitotta a 10. percben. Innen végig vezetett a Beló’, amely a duplázó Váradi Kornél hathatós segítségének köszönhetően végül magabiztosan nyert.

2023. szeptember 30. szombat 15:00
Besnyő – Aba Sárvíz 3-4 (2-3)
Beloiannisz – Előszállás 5-2 (4-1)

Vármegyei III. osztály Észak Felnőtt 7. forduló

A Velence alaposan kitömte a Baracska együttesét. A tópartiak 13 percnyi játék után eldöntötték a pontok sorsát. Horváth Flórián duplával járult hozzá a velenceiek sikeréhez.

2023. szeptember 29. péntek 16:00
Baracska – Velence 0-8 (0-3)

Vármegyei III. osztály Dél Felnőtt 5. forduló

Gógán Ádámot igen, a Lajoskomárom II. csapatát viszont nem tudta megállítani a Nagylók. Nem segítette a nagylókiakat az sem, hogy 0-0-ás állásnál kiállították a 45. percben a 11-es számban futballozó játékosukat, Killer Donátot. Az emberelőnyt hamar kihasználta a lajoskomáromi együttes Szili Balázs révén, ám tíz percre rá egyenlíteni tudott Kovács Krisztián találatával a Nagylók. Végül a hajrában Berta László gólja döntött a győzelemről.

2023. szeptember 30. szombat 15:00
Lajoskomárom – Nagylók 2-1 (0-0)

Folytatás holnap ezekkel a mérkőzésekkel.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?