Égető létszámhiány, immáron nem csak az utánpótlásban

Fejér megye, Öregfiúk, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Három utánpótlás együttesnél súlyos létszámgondok vannak, egy női csapat egyenesen ki sem állt a soros bajnoki mérkőzésére.

Feketehegy-Szárazrét U-16-os csapata szeptember 24-én 10 fővel jelent meg Csabdiban, a 4. fordulóban megrendezett Mány – Feketehegy-Szárazrét mérkőzésen. A feketehegyiek ennek ellenére derekasan helyt álltak, hiszen csak 4-1-re kaptak ki. A létszámhiányos kiállás miatt írásbeli megrovásban részesítették a klubot.

Ugyanerre a sorsra jutott az Etyek U-15-ös csapata. Rögtön az első fordulóban 8 fővel jelent meg az együttes, holott a kezdőbe 9 játékost kellett volna nevezni. Ennek ellenére az etyekiek 4-4-es döntetlent értek el a Herceghalom otthonában. Az írásbeli megrovást azonban az Etyek sem úszhatta meg.

Kulcs U-13-as együttese a 4. fordulóban nyolc fővel állt ki hazai pályán a Rácalmás ellen kilenc helyett. A rácalmásiak 26-0-ra diadalmaskodtak, a kulcsiak pedig kaptak egy írásbeli megrovást is a méretes zakó mellé.

Baracska női csapata nem jelent meg a szeptember 24-én 10:00-ra kiírt vármegyei női bajnokság 4. fordulójára kiírt bajnoki mérkőzésen. A találkozó pontjait megkapta a Baracs 3-0-ás gólkülönbséggel.

A Velence Öregfiúk csapata 10 fővel jelent meg a Baracska elleni bajnoki mérkőzésre. A vendégek 3-1-re nyertek, a velenceiek pedig nem csak írásbeli megrovást, hanem egy büntetőpontot is kaptak. Ez volt ugyanis a második ilyen alkalom, hogy nem voltak 11-en.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?