Nem az előírások szerint mérték az alkoholt az egyik vármegyei meccsen, repült is a büntetés

Fejér megye, Fejér Megye II, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Nem egy olyan csapat akadt, amelyik megúszta ezúttal írásbeli figyelmeztetéssel.

A Vértesacsa egy hazai szurkolója a Pusztavám elleni mérkőzésen sportszerűtlenül viselkedett, de az acsaiak megúszták a pénzbüntetést. A következő hazai mérkőzésükre viszont szövetségi ellenőrt fognak kirendelni az egyesület költségére.

A Pátka-Bakonycsernye mérkőzésen nem az előírások szerint mérték az alkoholt. Ezért a pátkaiaknak is bűnhődnie kell, de ők is megúszták azzal a büntetéssel, mint a Vértesacsa.

A Bakonycsernye viszont rosszabbul járt. Szurkolóik Pátkán megbotránkoztató, obszcén kifejezésekkel szidták a játékvezetőt. A Bakonycsernye BSE 60 ezer forint büntetést kapott, és két soron következő meccsükre szövetségi ellenőrt rendelnek ki az egyesület költségére.

Iszkaszentgyörgyön egy nyéki szurkoló viselkedett sportszerűtlenül, míg Kulcson rendezési hiányosságokat tapasztaltak. A nyékiek és a kulcsiak csak írásbeli figyelmeztetést kaptak.

Színes lapot miatt négy csapatnak kell fizetnie. A csóriak 7 sárga lap miatt 21.000 forintos bírságot kaptak. A Mezőfalva és a Kápolnásnyék II. csapata egyaránt 4 sárga és 2 piros lapot szedett össze a legutóbbi bajnoki mérkőzésen. Jutalmuk egy 24.000 illetve egy 16.000 forintos csekk.

A Bakonycsernye játékosai 5 sárga és 2 piros lapot kaptak a legutóbbi hétvégén. A csapatnak ezért további 22.500 forintot kell befizetnie.

Megbüntették a Baracska női csapatát is az elmaradt mérkőzés miatt. 30.000 forint pénzbüntetésben részesült a klub.

Nyitókép: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?