Vajta: Átalakulóban a csapat?

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Még véget sem értek jóformán a küzdelmek a Megye II-ben, máris megélénkülni látszik az átigazolási piac, melynek egyik aktív tagja lehet a Vajta. Két távozó borítékolható.

A Vajta bár pontszerzéssel kezdte újoncként a szezont a Megye I-ből kieső Velence ellen, nehezen lendült bele a pontgyűjtögetésbe.

Tóth Benjamin szerencsés szabadrúgás góljáig úgy tűnt, győzelemmel debütálhat a Vajta a Megye II-ben - fotó: focidrukker.com
Tóth Benjamin szerencsés szabadrúgás góljáig úgy tűnt, győzelemmel debütálhat a Vajta a Megye II-ben – fotó: focidrukker.com

Pedig lehetősége lett volna rá a csapatnak, hogy a középmezőnyben stabilizálja helyét a 2016/2017-es Megye III-as Dél csoport bajnoka. Gyakorlatilag megnyert meccset bukott el a Velence, a Ráckeresztúr, az Adony, a Káloz ellen. Az így megszerezhető 12 pont helyett csak 4 egységet zsákmányolt Meister István csapata, amely igencsak hiányzik Fejér megye legdélibb pontján fekvő gárdájának. A helyett, hogy a biztonságos 12. helyen telelne, kénytelen a kieső zónában átvészelni a telet.

Adonyban egészen sokkoló, vereséggel felérő döntetlent ért el a Vajta: háromgólos félidei vezetés után az utolsó percben bukott két pontot. Az ominózus mérkőzés óta egyre nagyobb szerepet vállaló Vinklár László új játékossal erősített, év közben felvitte az ifiből Both Józsefet. A hírek szerint további játékosok érkezése várható, és komoly alapozás is kilátásban van.

Lesznek azonban minden bizonnyal távozók is. A csapat negyedik legeredményesebb játékosa, Tóth Balázs már a szezon vége előtt megegyezett a vezetőséggel, hogy távozik. A 13 meccsen 9 alkalommal kezdőként pályára lépő játékos új klubja egyelőre ismeretlen. Minden valószínűség szerint Tóth Bence sem lép már a tavasszal pályára a Vajta színeiben, aki sérülés miatt csupán hat találkozón öltötte magára a csapat mezét, ám mindannyiszor a kezdő 11 tagjaként, ezeken a találkozókon 1 gólt szerzett a fürge léptű játékos. A házi góllövőlistát vezető ifj. Kovács Nándor maradása sem 100%-os, igaz, az ő eligazolásával kapcsolatos hírek a nyáron is kacsának bizonyultak.

Tóth Bence helyett Both József kaphat nagyobb szerepet a Vajta felnőtt csapatánál tavasszal - fotó: focidrukker.com
Tóth Bence helyett Both József kaphat nagyobb szerepet a Vajta felnőtt csapatánál tavasszal – fotó: focidrukker.com

A Fejér megyei átigazolási piac legfrissebb fejleményeiről a tél folyamán első kézből számolunk be a továbbiakban is.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?