Ellentétes félidők meccsét játszotta a Mány és a Szár! VIDEÓ!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Fejér Megye északi csücskében az idény égére egyre jobb formába lendülő Mány a dobogóra hajtó Szár együttesét fogadta a hétvégén.

Izgalmas mérkőzésre volt kilátás: a Mány két győzelemmel hangolt, legutóbbi nyolc meccsén pedig egy kivételtől eltekintve legalább kétszer eredményes tudott lenni. A Szár eközben sorra gyűjtötte a pontokat, az éllovas Főnix elleni botlást leszámítva az egész szezon során nem talált legyőzőre. A pillanatnyi forma alapján tehát megjósolhatatlan volt a találkozó végkimenetele.

Az összecsapáson az események negyedórányi ismerkedést követően pörögtek fel. Ekkor Krausztíder Ákos idénybeli hatodik találatával szerzett vezetést a Szár. A leginkább az ifiben pallérozódó, ám már a felnőtt csapatban is több alkalommal szóhoz jutó 17 esztendős titán, Tóth Bertalan növete kettőre a vendégek előnyét a félidő derekán, a szünetig maradt a 0-2.

A folytatásban hamar magára talált a Mány. Előbb az a Jakab Tamás szépített, aki évek óta stabilan szállítja a gólokat a mányi kék-fehérek számára. Amikor már sokan kezdték elkönyvelni a szári sikert, akkor jött a csattanó. Pál Zoltán szöglete után érkezett a nyáron Pest megyéből szerződtetett Rimele Dávid, és megelőzve védőjét Szabó Dániel hálójába fejelt, 2-2! Szép ajándék volt az egy pont a születésnapos mányi klubelnök, Varga Mihály számára.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/Gabesz001/videos/1811937902174312/” width=”500″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Mány-SBS 2012 – Szár 2-2 (0-2)
Mány, vezette: Vitányi László.

Mány-SBS 2012: Sátori – Herczeg L. (Apostagi B.), Csitári (Budai), Mohácsi, Kun, Rimele, Pál Z., Bencze, Jakab T., Apostagi K., Méhész.
Szár: Szabó D. – Fenyvesi Sz., Farkas F., Krautszíder, Kovács B., Szabó Sz., Tóth B., Sátori, Haász, Orbán Dániel (Orbán Dominik), Iváncsik. Vezetőedző: Lacza Albert.

Gól: Jakab T. (53.), Rimele (84.) illetve: Krautszíder (15.), Tóth B. (23.).

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?