A Rácekersztúr legyőzése után harmadik helyen telelhet a Káloz!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hatalmas lépést tett a Megye II-es Dél csoport egyik meglepetéscsapata, a Káloz a felé, hogy a dobogón töltse a téli szünidőt.

A zárófordulóban az ötödik helyezett Káloz a harmadik helyezett Ráckeresztúrnál vendégeskedett. A két csapat két ponton belül helyezkedett a rangadót megelőzően a tabellán. Az harmadik helyért nem csak e két csapat versenyez, hiszen négy ponton belüli távolságban volt a játékhét előtt öt csapat is.

A Ráckeresztúr a Kisláng elleni nyitóforduló óta nem talált legyőzőre, így bizakodva léphetett pályára ezúttal is. A Káloz azonban a legutóbbi öt bajnokiját megnyerve várta a rangadót, olyan csapatokat fektetett az utóbbi időben két vállra Bencze Zsolt csapata, mint a Sárbogárd, az Aba vagy éppen a szintén bronzra hajtó Pusztaszabolcs. Lehetetlen volt tehát megjósolni a végeredményt.

Az első játékrész nem hozott gólt, csupán három sárga lapot, mindegyiket a Ráckeresztúr futballistáinak mutatta fel Nagy Károly játékvezető. A szünet után hamar megtört a jég, az ifjú Simon György találatával az 55. percben előnybe került a Káloz! A keresztúriak gondjait tetézte, hogy a 65. percben emberhátrányba kerültek egyik legjobbjuk, Hartai kiállítását követően. Egy perccel később ki is használta a létszámfölényt a vendég csapat, ezúttal a veterán Magyar Ferenc volt eredményes. A meccs véghajrájában sok csere tördelte a játékot, a Ráckeresztúr nem tudta izgalmassá tenni a meccset, így a hatpontos derbit a Káloz SE nyerte.

A Káloz SE sorra nyeri a meccseket - fotó: Káloz SE Facebook
A Káloz SE sorra nyeri a meccseket – fotó: Káloz SE Facebook

A Ráckeresztúr 13 meccses veretlenségi szériája szakadt meg, a Káloz pedig immáron zsinróban hetedszer bizonyult megállíthatatlannak. A tabellán pillanatnyilag a Káloz a harmadik 27 ponttal, ám a 26 pontos Ráckeresztúrnak november 25-én van egy elmaradt meccse a 24 pontos Sárbogárd II. ellen. Amelyik gárda győzni tud az elhalasztott találkozón, az felléphet a dobogó harmadik fokára, a döntetlen viszont a Káloznak kedvezne.

Ráckeresztúr – Káloz 0-2 (0-0)
Vezette: Nagy Károly.

Ráckeresztúr: Csapó D. (Rebők), Neuvert (Kucselata), Bendák L. (Bendák G.), Dani (Csapó Cs.), Hartai, Czakó, Borsos, Horváth B., Cseppen – Takács B., Lósits. Vezetőedző: Ifj. Novák Ferenc.
Káloz: Takács L., Magyar, Szabó J., Tóth B., Jasztrapszky (Jonkli), Simon Gy. (Korka), Szabó Sz., Baranyai, Pál A. (Hegedűs P.), Takács T. (Pál R.), Fazekas. Vezetőedző: Bencze Zsolt.

Gól: Simon Gy. (55.), Magyar (66.).
Kiállítva: Hartai (65., Ráckeresztúr)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?