Kispályás meccsajánló: Sárépszer – Szépluck és Bádogos – B-Team rangadók következnek!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Hétfőn az elsőség sorsáról dönt a Sárépszer és a Szépluck az Alap A csoportban. Csütörtökön Mástészta – Four Trans és Bádogos – B-Team csúcsderbire kerül sor.

Programajánló a hétre:

Csúcsrangadó lesz az Alap A osztályban 20.15-kor hétfőn. A két veretlen, a Sárépszer és a Szépluck ezen a meccsen fog dönteni az őszi elsőségről. Utána is érdemes lesz kintmaradni a Főnixben, a Blackhill Fortunával való találkozása is izgalmas lesz.

Ha valaki inkább harmadosztályú meccsre vágyik, 8-ra érdemes kimennie a Tóvárosba az SHS (5.) – Öreghegyi Plébánia (2.) meccsre.

Kedden csak egy olyan összecsapás lesz az Alap B-ben, amelyiken nehéz előre győztest hirdetni, ez pedig nem más, minta a Kutyaütők – Albapark derbi 21.15-kor. Ha valaki nem bír eddig meglenni foci nélkül, az nézze meg a Mancz FC „mészárlását” 19 órakor, majd az Árpád DSE – Equitas találkozót 20 órakor a Tóvárosban.

Szerdán csak ez utóbbi helyszínen láthatunk kispályás focit. A Csoszifaszik (1.) – FC Bosszúállók (4.) este hétkor, majd az Alba Dégia (5.) – Geo Koll (6) 8-kor is rejteget izgalmakat.

Csütörtökön a Főnixben a Bádogos – B-Team derbi viszi a prímet 20.15-kor, melyre egy Mástészta – Four –Trans összecsapással melegíthetünk be. Nem kell hazasietni, mert a Denso – Csel-Szi sem lesz gyenge színvonalú 21.15-kor.

A hetet pénteken a Tóvárosban zárjuk le, ahol a III/C csoport már az utolsó fordulót játsza, hiszen itt csak 10 csapat szerepel. De mekkora őrület lesz itt az utolsó körben! Vajon az Apukák a második helyről meg tudják-e lepni az eddig 100%-os Pizzafaló Pizzériát 20 órakor? Szintén feljebb kacsingat a harmadik helyen álló Full Kilét és a negyedik Sóstó CF. Egymás elleni meccsük 21 órakor kezdődik. Két fiatal, hajtós csapat összecsapásán szép cseleket és sok gólt láthat, aki kilátogat

Szép hetet kívánunk!

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?