Alba Liga: A Szfinx 12, a Sárépszer 11 gólt lőtt, parádézott a Ság

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Alba Liga Alap A csoportjában az élcsapatok gólfesztivált rendeztek. 13 gólos meccsen nyert a B csoportban a Homeopátia, a C csoportban Blue Death közel járt a meglepetéshez.

Múlt héten történt a fehérvári kispályás összevont felső osztályában:

Az alap A csoportban a Fortuna FC – Fehrer Hungária összecsapással nyitották meg a napot. A vendégeknél Petruska Dániel ellenállhatatlanul játszott, húzóembere volt csapatának. Góljaival 2-0-ra vezettek is. Aztán egy nem feltűnő, de mégis említést érdemlő dolog történt. Szöglethez készülődött a Fehrer, mikor a játékvezető mutatta, hogy bedobás következik. A letett labdát kézbe vette a játékos, egy kicsit arrébb lépett előző helyétől és elvégezte a partdobást. Így sikerült azt Petruska lábára rádobni, ő pedig a kapuba küldte a félmagas labdát. Ez szögletből nem jött volna össze. A 3-0-ás különbség pedig a fejekben már eldöntötte a mérkőzést. A vége sima 7-1-es Fehrer győzelem lett.

A másik pályán a Renegate megszorongatta a fiatal Expanzió-Blackhill csapatát. 4-1-re vezetett a Blackhill, innen kapaszkodott fel a Galambos-csapat. Ezt egy szerencsétlen jelenet is megkönnyítette, ugyanis Molnár Bence Tibor, a fiatalok kapusa súlyos orrsérülést szenvedett. Történt ugyanis, hogy egy keresztbe lőtt labdára vetődött ki a csatár elé, akinek a térdével ütközött. Orrából ömlött a vér ezek után, le is kellett cserélni. Jobbulást kívánunk neki! Feljött a Renegate ezután 4-4-re, de a Blackhill erejét jelzi, hogy ekkor rá tudtak tenni még egy lapáttal. 6-4-re már ők vezettek, mikor egy gólra közelebb jött ugyan a Renegate, de egyenlíteni már nem tudtak. A Sárépszer és a Szfinx is nagyarányú győzelmet aratott, míg az Est Nec Urdel 3-1-re verte a Győztes Gólig brigádját.

Alba Liga Alap A csoport, 8. forduló:
Fortuna FC – Fehrer Hungária 1-7
Renegate AC – Expanzió-Blackhill 5-7
Rolomester.hu – Sárépszer Kft. 0-11
Öreg Sam – Szfinx Autósiskola 1-12
Győztes Gólig – Est Nec Urdel 1-3

alapa

Az alap B-ben az Albapark megint 4-3-at játszott, mint előtte, de most nyertek. A Kutyaütők lenullázták a Sliver-Plant. A Homeopátia és a Masterplast hozta a kötelezőt. A csoport legfontosabb meccsét a Kontrák nyerték, így továbbra is harcban vannak a dobogóért.

Alba Liga Alap B csoport, 8. forduló:

Albapark – Extrem 4-3
Silver-Plan Kft. – Kutyaütők 0-3
Spiki – Homeopátia 5-8
New Dream Team – Masterplast 1-5
Városgondnokság – Kontrák 2-6

alapb

Az alap C csoportban a B-Team majdnem botlott a Blue Death ellen. Ahogy írtuk, izgalmasnak ígérkezett az Öreghegy – Denso meccs. 3-3-ig fej-fej mellett haladtak, végül az öreghegyiek jöttek ki győztesen. Aztán a nap vagy inkább a hét legjobban várt meccsét játszotta a csoport két veretlenje, a Four-Trans és a Bádogos. Az előző heti pontveszteség után nem engedhetett és nem is engedett meg többet a Bádogos. Gál és Bánfalvi Balázs vezérletével 3-0-ról már csak felzárkózni engedték ellenfelüket, egyenlíteni nem.  A jó formában lévő Csel-Szi szoros meccsen verte a Mástésztát, míg a Ság simán az Alba-Csavart.

Alba Liga Alap C csoport, 8. forduló:

B-Team – Blue Death 3-2
Öreghegy FC – Denso 5-3
Four-Trans – Bádogos 2-3
FC Csel-Szi – Mástészta 2-0
Alba-Csavar – Ság Építő 1-8

alapc

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?