4 gólt hozott a Besnyő-Iváncsa II-LMSK ütközet!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Megye II-es szezonzárón a dobogóra hajtó Besnyő-Iváncsa II. a kiesés elől menekülő Lepsényt fogadta. Az elmúlt hetek eredményei alapján szoros meccsre volt kilátás…

Az LMSK tudósítója így fogalmazott:

“A szezonzáró mérkőzésünk a szezonnyitó mérkőzés tükörképe, illetve az egész őszi szezonunk keretbefoglalása a szerencsét illetően. LMSK helyzetekkel indult a meccs, de ezek rendre kimaradtak. A 30. percben aztán érvényesült a foci örök törvénye. Az elpuskázott ziccerek után a hazai csapat büntetett Baranyai révén, 1-0. A szünet előtt még egy Besnyő gól, ezt is Baranyai szerezte, 2-0.

Az 53. minutumban ismét a mi hálónk zörgött, így már háromgólos hátrányba került csapatunk, Deli talált be. A koncentráció hiánya, és a kritikán aluli helyzetkihasználás miatt, a végét jelző hármas sípszóig még egy találatot jegyzett a Besnyő – Baranyai ezzel mesterhármast ért el – így mondhatni sima 4-0-ás vereséget szenvedtünk.

Mondhatni… de azért aki ezt a mérkőzést látta,vagy figyelemmel kísérte eddigi meccseinket, az tisztában van vele, hogy nem csak fekete-fehér ez a történet. Voltak egyéb más tényezők is, melyek a pontvadászatban nehézségeket okoztak csapatunknak. De ez magyarázkodásnak tűnhet, azt meg nem szeretnénk.”

A győzelemmel a Besnyő-Iváncsa II közel került a dobogóhoz, pillanatnyilag egy pont a lemaradása a harmadik helyzett Káloz csapatával szemben. Az LMSK nem tudott tisztes távolságba kerülni a veszélyzónától, mindössze egy ponttal helyezkedik a kieső helyen telelő Vajta előtt.

Besnyő-Iváncsa II – LMSK 4-0 (2-0)
Besnyő, vezette: Varga György.

Besnyő-Iváncsa II: Molnár Á., Molnár N., Dombi (Bosnyák), Nédó, Balogh B. (Restár), Takács G., Deli, Lehel, Baranyai, Góman (Farkas S.), Vizi. Vezetőedző: Ruzsás László.
LMSK Cobra Sport: Kovács Z., Kovács I., Bocskai (Balla), Horváth A., Szipőcs M., Csizmadia, Bagó, Nyikos (Doma), Halász, Baráth, Nasta.

Gól: Baranyai (30., 44., 79.), Deli (53.).

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?