Fejér megye válogatottja a Bicskei TC-vel randevúzott!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Székesfehérváron csapott össze a Mór, Martonvásár, Lajoskomárom, Mezőfalva és Főnix csapataira épülő megyeválogatott Bicske labdarúgócsapatával.

A Bicske tudósítója így fogalmazott:

“Hűen tükrözte a balszerencse sorozat közepette és ennek ellenére sikeres őszt megvívó BTC utolsó edzőmérkőzésének hiányzó névsora a folyamatossá váló helyzetet. Nézzük, kik nem voltak a pályán pénteken este a Főnix Parkban, a tornára készülő Fejér megyei válogatott elleni meccsen: Dukon Gergő (térdszalag szakadás), Rigó Gábor (térdszalag szakadás), Facskó József (részleges bokaszalag szakadás), Glück Péter (bokasérülés), Molnár Viktor (vádlisérülés és ráadásul a héten munkahelyén áramütést szenvedett, szerencsére nincs nagyobb baj a kórházi kivizsgálás után), Németh Erik (deréksérülés), Sötét Dávid (bokasérülés), Szilágyi László (szerdán bejelentette távozását a csapattól) és Cserkuti István (szalagavató táncpróbája volt). Ez 9 hiányzó, de rajtuk kívül Godslove, Harangozó, Katona és Köntös sem teljesen egészségesen vállalta a játékot.

Fejér megye válogatottja a Bicsei TC-vel csapott össze - fotó: 2060.blog.hu
Fejér megye válogatottja a Bicsei TC-vel csapott össze – fotó: 2060.blog.hu

Mindezek ellenére rendkívül küzdelmes mérkőzést láthattunk, a főleg Mór-, Martonvásár-, Lajoskomárom-, Mezőfalva- és Főnix-játékosokra épített “selecao” (csak abszolút amatőr, tehát pályafutásuk során profi szerződéssel nem rendelkezett játékosokból állnak) sokmozgásos első félidei játékával – kihagyott BTC-helyzetek után – egy hibás lesre állítás utáni ziccerrel és egy tizenegyesgóllal szerzett kétgólos vezetést. A második játékrészben Molnár Attila beadásnak szánt, de végül védhetetlenné vált felső sarkos, kapufás lövésével szépített, az egyenlítésre azonban már nem maradt energia és idő.

Ráfér a még hátralévő levezető edzések utáni pihenő a bicskei játékosokra. A legfontosabb, hogy a páratlan sérüléshullám ellenére megmaradt a reális esély a bajnoki címre. A március elején kezdődő tavaszi idényben teljes kerettel és 13 hazai találkozóval várja hazai szurkolóit, köztük a B-közép (Bicske Tigers) tagjait a csapat. A klubvezetés pedig a remélhetőleg emlékezetes tavaszra kedvezményes bérletakcióval készül.”

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?