Krajcsovics Péter triplájával nyert a Sárbogárd a Ráckeresztúr ellen!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Krajcsovics Adrián vezette, pótolt megye kettes mérkőzésen Krajcsovics Péter vezérletével a surranópályán ért fel a dobogóra Sárbogárd II. számú csapata.

A tizedik fordulóból elhalasztották a Rácekresztúr és a Sárbogárd II. ütközetét. A két csapat játékosainak szeme előtt ott lebeghetett a találkozó előtt, hogy amennyiben nyernek, a dobogón telelhetnek.

Az Érdi Sporttelepen Krajcsovics Adrián sípszavára indult útjára a labda. A tizedik percben a Sárbogárd került előnybe Szabó Zoltán góljával. Krajcsovics Péter a 16. és a 39. percben is beköszönt, így már 0-3 volt az állás. A “hazaiak” két perccel a szünet előtt szépítettek, így 1-3 volt az állás a félidőben.

A második játékrész elején ismét háromra nőtt a bogárdiak előnye, Gráczer Bálint volt eredményes. A 60. percben Krajcsovics Péter harmadik gólját is megszerezte, így alakult ki az 1-5-ös végeredmény, mivel a hajrában már nem született gól.

Krajcsovics Péter vezérletével győzött a Sárbogárd II. - fotó: Facebook
Krajcsovics Péter vezérletével győzött a Sárbogárd II. – fotó: Facebook

A Sárbogárd II. ezzel a hetedik helyről feljött a harmadikra, leszorítva a Káloz csapatát a dobogóról, akik csak akkor maradhattak volna a képzeletbeli pódium legalsó fokán a télre, ha ezen a pótolt bajnokin döntetlen születik. A Ráckeresztúr a hatodik helyre csúszott vissza, ám a tavasszal lesz még esély arra, hogy érmes helyen végezzen a liga egyik meglepetéscsapata, hiszen mindössze egy pontra van a harmadik pozíciótól.

Ráckeresztúr – Sárbográd II. 1-5 (1-3)
Érd, vezette: Krajcsovics Adrián

Ráckeresztúr: Lósits (Csapó Cs. 61.), Kucselata, Csapó D. (Császár 64.), Neuvert, Bendák, Rebők (Scheszták 70.), Takács M., Takács B. (Bendák 64.), Borsos, Horváth B., Cseprekál. Vezetőedző: ifj. Novák Ferenc
Sárbogárd II.: Farkas Z. (Brúzsa 70.), Nagy K, Juhász G., Gráczer Bálint, Szabó Z., Kovács R., Vámosi, Krajcsovics P. (Kiss R. 70.), Luczek, Simon (Palásti 75.), Lajtos. Vezetőedző: Pajor László

Gól: Horváth B. (43.) illetve: Szabó Z. (10.), Krajcsovics P. (16., 39., 60.), Gráczer Bálint (47.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?