Új edzővel kezdte meg a felkészülést a Vajta!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A veszélyzónában telelő Vajta vezetőségében és játékosállományában is komoly változás történt, kérdés elég lesz-e ez ahhoz, hogy bennmaradjon a csapat a Megye II-ben.

Horváth Zoltán lesz a Vajta vezetőedzője tavasszal, aki Baracson majd Rácalmáson edzősködött. Az ősszel Meister István vezérelte a vajtaiakat legtöbbször, akinek munkahelyi elfoglaltsága esetén Csonka Csaba, az egyesület elnöke küldte hadba a játékosokat, de egy alkalommal Winklár László is edzői szerepet töltött be.

A vezetőség – melyben a második félévben Winklár László is nagyobb befolyással fog rendelkezni – a biztos bennmaradást tűzte ki célul a csapat számára, ami nem ígérkezik könnyű feladatnak, de nem is lehetetlen. A Vajta azonos pontszámmal áll a komolyan erősítő Velencével, de a Lepsény csapatától is mindössze egy pont Polyákék lemaradása.

Vajta SE

A Vajta a tél folyamán részt vett a Carissa Kupán Vajtai Korsók néven, és az egyenes kieséses szakaszig jutott. Ezen felül a következő edzőmérkőzéseket játszotta az együttes:

  • Vajta – Simontornya 4-0
  • Enying – Vajta 4-0
  • Bicske – Vajta 6-1
  • Tamási – Vajta 6-0

Március 3-án szombaton Dunaújvárosban lép pályára 10:00-kor a műfüves pályán a Vajta a DPASE U-17-es csapata ellen. A Vajta hétvégi bajnokija elmarad, a Besnyő-Iváncsa II. elleni találkozóra március 30-án 16:00-kor kerül sor a tervek szerint.

A Vajta kerete jelentős változásokon ment keresztül. Távozott a csapattól Király Gábor és Csányi Kálmán, ők a Cecét erősítik tavasztól. A házi góllövőlista első négy helyezettjéből kettejükre nem számíthat Horváth Zoltán, Kovács Dániel személyes okok miatt várhatóan nem lép pályára a szezon második felében, Tóth Balázs pedig Dinnyésre igazolt. Tóth Bence bár érvényes játékengedéllyel rendelkezik, várhatóan ő sem ölti többet magára a csapat mezét.

A távozók mellett természetesen érkezők is vannak. Csajági József sérülésből tér vissza. Orbán Csaba, Horváth László és Imre István a BLASZ-ban szereplő Testvériség SE együttestől érkezik, Toldi Norbert Albertirsáról, Horváth Ádám és Rezicska Richárd Sárbogárdról, Fekete János pedig Sárszentágotáról teszi át székhelyét Fejér megye legdélebbi pontjára.

A Vajta az Aba-Sárvíz otthonában kezdheti meg a pontgyűjtést március 11-én 15:00-kor.

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?