Alba Liga: Összeakasztották a bajszukat a Rájátszás élcsapatai

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A Rájátszás két bajnokesélyese, a Sárépszer Kft. és a Masterplast csatázott egymással, a Bádogos a Four-Transszal játszott ki-ki meccset. Őrségváltás történt az Alap A csoportban az élen, a C csoportban pedig a rangadók hetét rendezték.

Alba Liga Kiemelt Rájátszás, 5. forduló

Hétfőn a gigászok rangadóját játszották a Rájátszásban, hiszen a két bajnokesélyes akasztotta össze a bajszát. A kétpontos hátrányban lévő Masterplast átugrotta a Sárépszer Kft. csapatát, miután meglepően simán, 4-0-ra diadalmaskodott.

Csütörtökön a Bádogos a mérkőzés elejétől nagy nyomást gyakorolt a Four-Transra, amely a végeredményben is megmutatkozott, kétszámjegyű góllal terhelték Gálék Rózsáék hálóját.

Sárépszer Kft. – Masterplast 0-4
Bádogos Greco-Petrol – Four-Trans 10-3
FC Szépluck – Homeopátia március 12. hétfő 21:15

Alba Liga

Alba Liga Alap A csoport, 16. forduló

Az utóbbi évek legfájóbb vereségét szenvedte el a Szfinx – tudósított Bikárdi László. Egy roppant fontos bajnokin egy szerencsés góllal vezetést szereztek, amit a szünetig sikerült megtartaniuk. A második félidőben Rottman egy távoli lövéssel növelte az előnyt. Majd szépített a Fehrer, amire perceken belül jött is a válasz. Egy gyönyörű akció végén Iszaknak csak kapuba kellett passzolnia. Aztán egy hátul eladott labdából újraéledtek a zöldmezesek reményei. Ez akkora zárlatot okozott a gépezetben, hogy az egyenlítés is sikerült nekik. Hatalmas lelki előnybe kerültek Petruskáék, ami újabb gólt eredményezett. Volt pár perce az egyenlítésre a Szfinxnek, még Réger kapus is kijött a mezőnybe, minden mindegy alapon. A nagy támadás közepette egy labdaszerzésből a Fehrer viszont az üresen tátongó kapuba gurított.

Főnix

A Fortuna FC köszönte szépen, és élt is a lehetőséggel, hogy a tabella élére kerüljön. A középmezőnybeli Győztes Gólig csapatánál két góllal jobbnak Balláék. A Renegate a Rolomester.hu csapatát, az Est Nec Urdel pedig az Öreg SAM együtttesét verte a papírformának megfelelően.

Szfinx Autósiskola – Fehrer Hungária 3-5
Fortuna FC – Győztes Gólig 4-2
Renegate AC – Rolomester.hu 6-2
Öreg SAM – Est Nec Urdel 1-6

Alba Liga

Alba Liga Alap B csoport, 16. forduló

A Városgondnokság életben tartva dobogós reményeit gólzáporos meccsen verte a Triád csapatát. Az éllovas Kontrák számára nem jelentett kihívást az Extrem legyőzése, így utóbbiak távol kerültek az érmes helyektől. Az Albapark tartja a lépést az éllovassal, miután könnyedén verte a New Dream Team alakulatát. A Silver-Plan Kft. – Spiki találkozó eredményét homály fedi.

Városgondnokság SE – Triád FC 4-3
Kontrák – Extrem 3-0
Albapark – New Dream Team 3-1
Silver-Plan Kft. – Spiki

Alba Liga

Alba Liga Alap C csoport, 16. forduló

A Fehérvár Junior elméletben rangadóra készülhetett, hiszen azzal az Öregheggyel mérkőzött meg, amely ősszel borsot tört orra alá. Ennek ellenére nem alakult túl izgalmasan az összecsapás, hiszen korán előnybe került a Junior Tresó révén. A félidő előtt már 5-0 volt a narancsmezesek előnye, a szünet előtt szépített az Öreghegy. Ez fellelkesítette Rózsáékat, és 5-3-ig felkapaszkodtak. Ekkor Tóth B. lőtt távolról a keresztléc alá, amely után már végleg eldőlt a pontok sorsa.

A Ság eközben nagy rangadót játszott a Mástészta ellen. Dropkó József csapatának mindenképpen nyernie kellett ahhoz, hogy életben tartsa bajnoki reményeit, és ez össze is jött a rutinos és fiatal játékosok elegyét alkotó alakulatnak.

Szintén komoly izgalmakra lehetett számítani az FC Csel-Szi és a B-Team ütközetén. A két aranyesélyes mérkőzését nagy hajrával a B-Team nyerte, így újfent háromesélyessé vált a bajnokság.

Az alsóházi csapatok csatáján kékhalál állt be az Alba-Csavarnál, a sereghajtó Blue Death ugyanis legyőzte Borbélyékat.

Öreghegy – Fehérvár Junior 4-8
Ság Építő – Mástészta 4-2
FC Csel-Szi – B-Team 3-4
Alba-Csavar – Blue Death 1-2

Alba Liga

Fotó: FociDrukker.com

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?