Megye II: Elmarad a második tavaszi forduló is?

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Távolról sem lehetne azt mondani, hogy a hétvégén futball-időre van kilátás, így 7 mérkőzést már biztosan elhalasztanak a 17. forduló mérkőzései közül.

Információink szerint több csapat is halasztási kérelmet nyújtott be. Mint ismert, az első tavaszi fordulóra február utolsó hétvégéjén került volna sor, ám az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága a halasztás mellett döntött a viszontagságos időjárás miatt.

A pályák állapota fikarcnyit sem javult, sőt, az újabb havazás miatt a legtöbb gyep játékra alkalmatlan. Amennyiben mégis bajnoki mérkőzést rendeznek egy ilyen pályán, annak beláthatatlan következményei lesznek, és a kitámasztások, becsúszás során szerzett sebhelyeket a gyep egész tavasszal magán viselheti. Arról nem beszélve, milyen sérülésveszélyes is nem megfelelő talajú pályán tétmérkőzést rendezni.

Sár

A következő mérkőzéseket már biztosan halasztják:

Megye II. Észak csoport
Csór – Pusztavám április 11. 17:00
Szár – Fehérvárcsurgó június 1. 18:00

Megye II. Dél csoport
Kisláng – Rácalmás március 29. 16:00
Sárbogárd II – LMSK április 12. 17:00
Adony – Seregélyes május 9. 18:00
Szabadegyháza – Aba-Sárvíz május 16. 18:00
Pusztaszabolcs – Velence május 23. 18:00

Esélyes még, hogy a Vajta – Besnyő-Iváncsa II találkozót is elnapolják.

Jelen állás szerint ezeket a találkozókat rendezik meg:

Megye II. Észak csoport
Bakonycsernye – Mány március 3. 14:30
Bodajk – Mór II. március 3. 17:00
Pázmánd – Csákvár II. március 4. 13:00
Puskás FC Kft. III. – Pátka március 4. 13:00
Főnix – Vál március 4. 14:30
Videoton Baráti Kör – Pákozd március 4. 16:30

Megye II. Dél csoport
Kápolnásnyék – Ráckeresztúr március 3. 14:30
Káloz – Nagykarácsony március 4. 14:30

Mi sülhet ki a káoszból?

Az előrejelzések szerint szombaton lehet az első olyan nap, amikor a hőmérő higanyszála nulla fok fölé emelkedik, konkrétan 1 Celsius fokkal, de vasárnap sem lesz kánikula, akkorra 2-3 fokot jósolnak a meteorológusok.

A Megye II-es Észak csoport rajtját a Főnix várja toronymagas esélyesként, előnye öt pont a címvédő Bakonycsernyével szemben, aligha lesz nagy csata az aranyért. A dobogó harmadik fokáért még nagyot küzdhet a Szár, a Bodajk valamint a Puskás FC Kft. III. csapata. Az, hogy papíron ki esik ki, alighanem eldőlt, a Videoton Baráti Kör sorozatban harmadszor is kipottyanhat ezúttal a Pázmánd társaságában, ahol a hírek szerint nem sokáig lesz már futball, ha nem történik gyökeres változás.

Megye II Észak

Délen a Kisláng játékosainak már akár a nyakába is akaszthatják az aranyat, a Szabadegyháza 10 pontos lemaradással légüres térben mozog. A dobogó harmadik fokáért viszont öldöklő küzdelem alakulhat ki, hiszen a 27 pontos Sárbogárd II. nyomában ott liheg az azonos pontszámmal rendelkező Káloz, a Besnyő-Iváncsa II., a Ráckeresztúr, a Pusztaszabolcs és még a nyolcadik Kápolnásnyéket sem lehet leírni a maga 22 egységével. Az, hogy ki esik ki, nagy kérdés. A Rácalmás kibérelte a tabella utolsó helyét, ami aligha fog változni. E pillanatban a 10 pontos Vajta van még a veszélyzónában, amelynek keretében voltak változások télen, ám a szintén 10 egységgel bíró Velence a hírek szerint sokkal jobban erősített. Nincs biztonságban az LMSK, az Aba és a Seregélyes sem, és nem volna meglepő az éterben keringő pletykák alapján, ha éppen a nemrég még dobogóért harcoló Seregélyes búcsúzása a másodosztályból így vagy úgy.

Megye II Dél

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?