Tudósítás a Vajta bajnoki címet érő győzelméről! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Szép számú szurkolótábor előtt magabiztosan verte a Perkátát a Vajta vasárnap, mely a győzelemnek köszönhetően pontelőnnyel végzett a Horfer Serleg csoport élén.

Nem csupán Vajtáról, de Cecéről és több környező településről is sokan kilátogattak a Vajta-Perkáta rangadóra. A hazaiaknak saját kezükben volt a sorsuk, hiszen egy győzelemmel a Kulcs-Nagyvenyim mérkőzést eredményétől függetlenül bebiztosíthatták Polyákék az elsőségüket.

A találkozó elején hamar nyomatékosította szándékát a Vajta a harcosan kezdő Perkátával szemben. Ifj. Kovács Nándor remek szabadrúgását még védte a vendégek hálóőre, ám a kilencedik percben megzördült a háló. Kovács Dániel állt ezúttal a labda mögé, a szétrebbenő sorfal között utat talált a labda a kapu bal oldalába, 1-0! E pillanattól fogva bajnoknak érezhette magát a Vajta, mely ehhez méltóan játszott a mérkőzés további részében. Akár Joháczi kapus is betalálhatott volna, ám tért ölelő kirúgása centikkel, de egy pattanás után a keresztléc fölött hagyta el a játékteret. A félidő derekán Rupa, aki ezúttal egy sorral feljebb, a középpálya bal oldalán kapott szerepet, lövésre szánta el magát jó 25 méterről. Bombája megpattant egy védőn, mely a jobb alsóban kötött ki, 2-0. Tíz perccel később Rupa remek labdájával ifj. Kovács Nándor lépett ki a bal szélen, és higgadtan a hosszú alsóba passzolt, ezzel el is dőltek a lényegi kérdések a félidőre, 3-0.

A szünet után nem változott a játék képe, a Perkáta becsülettel küzdött, de a támadásokra nem maradt ereje, mezőnyben a Vajta dominált. A hajrá kezdetén Sinka tört be a tizenhatoson belülre a bal szélen, a védők csak szabálytalanul tudták szerelni, következhetett a jogos büntető. A tizenegyest Polyák végezte el, aki 4-0-ra módosította az állást. A csereként pályára lépő Móri is betalált, aki miután id. Kovács Nándor egy klasszis átlépéssel helyzetbe hozta, a fiatal támadó magabiztosan lőtt a kifutó kapus mellett a jobb alsóba, 5-0. A végén a csoport gólkirálya, a perkátai Tóth Attila iratkozott fel a gólszerzők listájára, ám ez nem rontotta el a vajtaiak örömét.

A mérkőzést összességében nézve jól vezető Stumpf hármas sípszava után megkezdődhetett a fieszta Vajtán, melyből játékosok, vezetők és szurkolók egyaránt kivették a részüket. A Vajta a legkiélezettebb, legkiegyenlítettebb Megye III-as csoportot megérdemelten megnyerve joggal harcolta ki a pályán, hogy a következő szezont magasabb osztályban kezdhesse.

Bajnok a Vajta!

kép 1 / 34

Vajta – Perkáta 5-1 (3-0)
Vajta, 200 néző, vezette: Stumpf Tamás

Vajta: Joháczi (Fehér 82.) – Szalai, Polyák, Király – Csányi, Orsós, Tángli G. (Tóth B. 65.), Rupa – ifj. Kovács N. (Móri 75.), Sinka (Barsi 82.), Kovács D. (id. Kovács N. 68.)
Perkáta: Kovács A. – Kovács R. (Daru 76.), Józsa, Reith, Palóka (Jákli 76.), Tóth J., Szűcs, Galkó, Tóth A., Bolla, Cislo (Gergely 46.)

Gól: Kovács D. (9.), Rupa (25.), ifj. Kovács N. (34.), Polyák (70., 11-es), Móri (80.) illetve: Tóth A. (88.)

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

One thought on “Tudósítás a Vajta bajnoki címet érő győzelméről! FOTÓK!

  • Gratulálok mégegyszer fiúk!!!
    Ezt a címet csak mi érdemeltük meg. A jövőben is támogatunk benneteket.
    Hajrá Vajta!

Vélemény, hozzászólás?