Spanyol sztárcsapat edzőtáborában vehetnek részt a gyerekek Martonvásáron

Fejér megye, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A La Liga egyik legmeghatározóbb együttesének táborára már lehet jelentkezni.

A Valencia CF nyári tábort rendez Magyarországon. A tábornak a Fejér vármegyei martonvásári Horváth Ottó Sportközpont ad otthont.

“A Valencia Cf örömmel érkezik Martonvásárra, hogy exkluzív lehetőséget biztosítson számodra, hogy a világ egyik legjobb utánpótlás akadémiájának spanyol edzőivel élvezhesd a professzionális edzéseket. Ugyanazt a módszertant fogjuk követni, amelyet a Valencia CF Akadémián a jövő futballsztárjaival alkalmaznak” – áll az esemény weboldalának hivatalos oldalán.

A táborra egyaránt várják lányok és fiúk jelentkezését. Az öt és tizenhat éves kor közötti labdarúgó palántáknak szól az esemény, amely öt napig fog tartani 2024. augusztus 19-23 között.

A képzés során megfigyelik a gyerekek fejlődését, és minden játékosból igyekeznek a maximumot kihozni. A Valencia CF módszertana három alappillérre épül:

1. Az egyéni fejlődés
2. A mérkőzésekhez szükséges készségek és képességek
3. A “Valencianismo” érzésének közvetítése minden résztvevő felé

Néhány játékost kiválasztanak, akik Spanyolországba is elutazhatnak, hogy a Valencia CF létesítményeiben edzhessenek. A programban szerepel még egy bajnoki mérkőzés megnézése, és egy hét valenciai tartózkodás.

A résztvevők a Valencia CF hivatalos Puma felszerelését kapják. Ez tartalmaz edzőpólót, rövidnadrágot, sportszárat és tornazsákot is.

A zárónapon bemutató mérkőzéseket szerveznek, amin részt vehetnek a táborozók barátai, családtagjai is. Egy díjátadó ünnepségre is sor fog kerülni, ahol az oklevelek átadása mellett a hivatalos meccseken viselt Valencia CF mezek és más felszerelések is kisorsolásra kerülnek.

A tábor időtartama alatt minden reggel 9:00-ra várják a gyerekeket. 9:30-tól 10:45-ig fog tartani az első edzés.

A második edzés 11:45-kor startol és 13:00-ig tart. A két edzés között snacket kapnak a gyerekek. 13:30 és 14:00 között lehet menni a csemetékért.

A tábor díja 149 ezer forint. Minden további tudnivalóról ide kattintva lehet olvasni.

A nyáron Barcelona és Dortmund gyerektábor is lesz Magyarországon. Mindemellett a vármegyei csapatok is szerveznek táborokat.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?