Barcelona és a Dortmund gyerektábor is lesz Magyarországon a nyáron

Fejér megye, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Izgalmas programok várnak a gyerkőcökre.

Barca Academy tábor Balatonszárszón

Nagy sikere volt tavaly a Barca Academy Hungary tábornak, így 2024-ben is megrendezik. Idén már két turnusban indítják a balatonszárszói tábort a 2008 és 2018 között született fiúk és lányok számára.

Az első etap 2024. június 24-28. között lesz, a második pedig július 29 és augusztus 2 között. Mindkettő a balatonszárszói focipályán lesz.

A részvételi díj fejenként és turnusonként 148 500 forint. A díj tartalmazza az ötnapos intenzív edzőtábort a Barca Academy Hungary edzőinek irányításával.

A programok minden nap 8 és 16 óra között zajlanak egész nap. Ezen időtartam alatt két edzése lesz a gyerekeknek. Egyéni és csoportos foglalkozásokra egyaránt sor kerül, ezek megfelelnek a katalán klub módszertanának az fcbacademy.hu szerint.

A díj megfizetése ellenében a lurkók kapnak egy eredeti Nike Barca Academy-felszereléscsomagot, amely tartalmaz két Nike-Barca Academy edzőmezt, két Nike-Barca Academy rövidnadrágot, két Nike sportszárat és egy Nike hátizsákot.

Tízórait, ebédet és uzsonnát is kapnak a gyerekek, továbbá egy névre szóló oklevelet is. Tolmácsolás biztosított lesz, és egyéb kiegészítő foglalkozásokon is részt vehetnek a kicsik. További részletek a tábor és a jelentkezési feltételek kapcsán ide kattintva olvashatók.

Nyári tábor Borussia Dortmund edzőkkel Szentendrén

A BVB Akadémia nyári tábort hirdetett 2024. június 24 és 2024. augusztus 31. között heti turnusokban. A szervezők a 6-14 éves gyermekeket várják.

A programok minden nap 8:+0 és 15:00 között lesznek a szentendrei Papírgyár sportpályán. A részvételi díj 99 ezer forint fejenként.

A fiatalok egy-egy turnus során öt napos programon vehetnek részt. Mindenki a korosztályának megfelelő, játékos, BVB koncepcióval és felügyelettel tervezett edzéseken vehet részt.

A cél az, hogy az élmények mellett minél többet megmutassanak a gyerekeknek a futball világának magasabb szintjéről, írja az udse.hu a weboldalán. Naponta két edzésen olyan technikai és taktikai készségekkel ismertetik meg a lurkókat, amelyek a Borussia Dortmund edzésmódszerein alapulnak.

A résztvevők BVB edzésfelszerelést kapnak a PUMA jóvoltából, és közös ebéden vehetnek részt. Az egész nap során biztosítanak a kicsik számára folyadékot, de lesznek külön programok is.

A részvételi feltételekről és a jelentkezés módjáról ide kattintva lehet tájékozódni.

A vármegyei csapatok is szerveznek focitáborokat

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a vármegyei klubok is szerveznek nyári focitáborokat gyerekek számára. Pátkán, Csernyén, Tordason, Mányon és Gyúrón is lesz tábor.

Nyitókép: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?