Sorozatban negyedszer nyert a Kápolnásnyék!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az utóbbi időben éledező Fehérvárcsurgó nem tudta útját állni az élmezőnyre zárkózó nyékieknek.

A Fehérvárcsurgó trénere így fogalmazott:

“Gyors és fiatal ellenfélre számítottunk, nem is kellett csalódnunk. A mérkőzés elején egyből helyzetbe kerültek a vendégek, de hátvédünk felszabadított.

Próbáltunk támadni, akcióból nem volt lehetőségünk, egy szöglet után azonban nagyot védett a vendég kapus. Váltakozó fölényű mezőnyjáték után a 37. percben egy remek egyéni alakítás után vezetést szerzett a Nyék. Ha nem ellenfélként látom, biztosan megtapsoltam volna.

Félidőben támadószellemben próbáltunk változtatni, fel is jöttünk mezőnyben, így viszont a megnyíló területeken életveszélyes ellentámadásokat kaptunk cserébe, és egy ilyen után ismét egy parádés gól: a vendég csatár lövőcselére a hátvéd és a kapus is elfeküdt, ő pedig az üres kapuba gurított. A végén még volt egy kapusra vezetésünk, de kimaradt, igazából mindegy is volt sajnos.

A mérkőzés képe alapján – bár volt lehetőségünk a pontszerzésre – a jobb csapat ért el jogos győzelmet.

Matyi katonánk agyrázkódást szenvedett a 86. percben, elég rosszul nézett ki az eset után, szerencsére sikerült összekaparnunk, az orvos egy hét pihenőre utalta. Jobbulást Harcos, Te legalább boldog lehetsz, nem emlékszel a meccsre…”

Fehérvárcsrugó – Kápolnásnyék 0-2 (0-1)
Fehérvárcsurgó, vezette: Hadnagy András

Fehérvárcsurgó: Nagy B. – Veres, Kardos (Bernáth M. 46.), Baksa (Vavró 66.), Bernáth P. (Kovács P. 70.), Baksa, Csány, Andocsi, Rapali, Lascsik. Vezetőedző: Veres Gábor
Kápolnásnyék: Mészáros – Peng (Varga J. P. 77.), Silhány, Kharboutli, Konczi, Ribi, Varga J., Kiss, Molnár (Balla 60.), Eipl, Czottner. Vezetőedző: Höltzl Richárd

Gól: Konczi (37.), Eipl (71.)

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?