Dráma Enyingen: Lángos kiállítása után fordított a Martonvásár! FOTÓK!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Sokáig úgy tűnt, megszerezheti első pontjait az Enying, ám a piros lap romba döntötte a sereghajtó reményeit.

A Martonvásár tudósítója így fogalmazott:

“Nem indult jól a meccs, már a 4. percben megszerezték a vezetést a hazaiak, egy lövés utáni kipattanó labdát Kovács sodorta a kapunkba, 1-0. Egyre másra jöttek a hazai rohamok, de hol a felső kapufa, hol a jó napot kifogó Deák hárított, 20 perc elteltével akár 4-0-ra is vezethetett volna a hazai gárda.

Sikerült rendezni a sorainkat és átterelődött a játék a középpályára és ekkor már több helyzetünk is volt, de a félidő végéig nem változott az eredmény.

A második félidőre nagyot változott a játék képe, a kezdés után mindjárt egyenlíteni is tudtunk, Juhász robogott el a jobb szélen és adott középre amire érkezett Kővári és rúgta a labdát a hazai kapuba 1-1. Beszorult a hazai gárda nagy helyzeteket dolgoztunk ki, de a befejezésekbe rendre hiba csúszott.

Az 53. percben egy gyors támadás után Gergye vágta a labdát a kapunkba, 2-1. A gól után sem adtuk fel, nagy erőket mozgósítottunk az egyenlítésért. Kezdett paprikás lenni a hangulat, ezt jól jelzi a csak a 2. félidőben kiosztott 8 sárgalap is.

A 78. percben Vidát ugrattuk ki, aki robogott a hazai kapu felé, de Lángos Tamás felvágta, amiért megkapta a második sárgalapját is ami így pirosra változott. A szabadrúgást Magyar csavarta a kapu elé, amit Kővári védhetetlenül fejelt a kapuba, 2-2.

Tovább fokoztuk a nyomást, 5-6 ziccert is kihagytunk míg a 89. percben Kádár egy szép akció után végre bevette a hazai kaput, 2-3. A Martonvásárnak jár a gratuláció, kétszer is vezetett az ellenfél, de nem adtuk fel, értékes 3 pontot szereztünk. Szép volt fiúk!”

Enying - Martonvásár

kép 1 / 17

Enying – Martonvásár 2-3 (1-0)
Enying, 100 néző. Vezette: Szabó Lajos.

Enying: Lang (Dobai) – Kovács L., Kalló, Megyeri, Szili B. – Gergye, Lángos, Szőke, Halász – Vass, Varga Á. (Csizmadia). Vezetőedző: Megyeri János.
Martonvásár: Deák – Vörös, Neuvert (Elek), Hernádi, Magyar B. – Kővári F., Cziklin, Kádár (Gutyina), Cservenka (Vida Z.) – Juhász B., Saidi. Vezetőedző: Patkós Csaba.

Gól: Kovács L. (4.), Gergye (53.), ill. Kővári F. (46., 79.), Kádár (89.)
Kiállítva: Lángos (78., Enying)

Fotók és tudósítás: Martonvásári SK Facebook, Gutyina Attila

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?