Kiélezett meccset hozott a DPASE-Iváncsa derbi!

NB III
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az egyaránt dobogóra esélyes csapatok csatája az utolsó percig izgalmas maradt.

Az Iváncsa tudósítója így fogalmazott:

“A megyei rangadón még mindig több maródi, vagy nem teljesen egészséges játékosa volt Domján Attilának, így a kezdőcsapatunk a következő volt: Dániel – Madarász, Aradi, Kertai, Fekecs, Pribék, Szántó (Bartha, 78.), Bognár B. (Berényi, 58.), Cseszneki, Huszty (Varga B., 46.), Balogh L (A kispadon ült még: Illés, Kovács, Folmer)

Jól kezdtük a találkozót, többet birtokoltuk a labdát, a Dunaújváros tizenhatosan előtt is sok időt töltöttünk, és ha nem is alakítottunk ki ziccereket, irányítottunk. A meccs képe viszont megváltozott azt követően, hogy a 24. percben Tóth Tibor egy élesen kapura tekert bal oldali szögletrúgás után, a Dánielről lecsorgó labdát a hálóba továbbította, 1-0. Talán még kapusunkat is meglepte, hogy az újvárosiak a szögletet kapura tették – a későbbiekben viszont nem egy ilyet láthattunk még, szerencsére azokból nem lett ekkora gond. A bekapott gól láthatóan megzavarta a csapatot, és akár a hazaiak kis szerencsével (igaz, még 0-0-nál is volt egy újvárosi kapufa) növelhették volna előnyüket, ám mivel nem tették, a szünetben rendezhettük a sorokat.

Sikerült is, és a cserék is új lendületet adtak a csapatnak. A második játékrész többnyire a DPASE térfelén zajlott, és érezni lehetett, hogy érik az egyenlítés. Erre a hajráig kellett várni, amikor is a csereként beszálló Bartha első labdaérintései egyikéből remekül centerezett Balogh László fejére, csatárunk pedig szép mozdulattal fejelt a kapuba, 1-1.

Balogh ismét betalált

Az utolsó percekben nagy erőket mozgosítottunk a győztes gól megszerzéséért, ellenfelünk is próbált megújulni. Varga Bence akár el is dönthette volna a találkozót, ha közelről leadott lapos lövése nem akad el a kapusban… Mivel azonban újabb gól már nem esett, maradt a döntetlen.

Az egy pontnak az első félidőben látottak alapján örülhetünk is, ugyanakkor a második félidőben mutatott játék miatt talán van miért bosszankodnunk!

Folytatás egy hét múlva, amikor is a tabellán második Szeged-Grosics Akadémia érkezik Iváncsára.”

Dunaújváros PASE – Iváncsa KSE 1-1 (1-0)
Dunaújváros, Vezette: Szommer Attila

DPASE: Pokorni – Kis B., Farkas V., Kiss P. (Tapiska, 60.), Zvara, Puskás, Mundi, Dorogi, Tóth T., Szepessy R. (Varga R. a 80.), Sándor T. Vezetőedző: Lőrincz Emil.
Iváncsa: Dániel – Madarász, Aradi, Kertai, Fekecs, Pribék, Szántó (Bartha, 78.), Bognár B. (Berényi, 58.), Cseszneki, Huszty (Varga B., 46.), Balogh L. Vezetőedző: Domján Attila.

Gól: Tóth T. (24.) illetve: Balogh L. (81.)

Forrás: Iváncsa KSE
Fotó: Varga Luca

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?