Mentő vitte el Kalapácsot Csórról!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A pórul járt játékosnak kifordult a könyöke.

A Csór tudósítója így fogalmazott:

“Több apró jel is azt mutatta, hogy a Pátka ellen nem lesz egyszerű a sorsunk. Egyik jel, hogy még szombaton az ifi csapat hazai pályán kapott ki 3-1-re a Videoton Baráti Körtől. A másik jel, hogy Radnics nem tudta vállalni a játékot. A harmadik pedig Murphy törvénye, miszerint a kötelező győzelmek a legnehezebbek.

Az első nagy helyzet nálunk volt, de Budai ziccerben mellé löbbölt. Aztán a pátkaiak a 15. percben megszerezték a vezetést. Hogy szabályos volt-e az akciójuk? Nos, úgy tűnt, hogy Csernát fellökték a 16-oson belül. A 33. percben már 0-2. Meg kell mondani, amit meg kell mondani: nem játszottunk jól, a vendégek abszolút fölényben voltak. Nem mentek a passzok, fásultak voltunk elöl. Nem ehhez voltunk hozzászokva az elmúlt hetekben. Csak reménykedni tudtunk, hogy a hazai mesternek sikerül lelket verni a srácokban.

A második félidőben egy vendég kezezés után 11-eshez jutottunk, amit Právics váltott gólra. Kezdtünk pörögni. Kaufmann harcossága után az 57. percben már Budai egyenlítő góljának örülhettünk. Szinte biztosra vettem, hogy innentől fogva nem lesz megállás. És a 66. percben egy vendég szabadrúgás megpattant a sorfalon és 2-3. És a baj nem járt egyedül. A 68. percben Kalapács olyan rosszul esett egy szerelés után, hogy kifordult a könyöke. Mentőt is kellett hívni hozzá. Nehéz percek elé néztünk. Mentünk előre, de valahogy ma nem nekünk állt a zászló. Sőt, a vendégek még kapufát is lőttek. De hogy a sors akart mégis igazságot szolgáltatni, vagy egész egyszerűen csak ez volt megírva, nem tudom, de a 91. percben egy előreívelt szabadrúgás után Cserna fejelt kapura. A labda a kapussal együtt került a gólvonalon túlra. A vendég szurkolók nem hittek a játékvezetőnek, aki közben gyorsan le is fújta a mérkőzést.

A kezdőkörben még egy kis tumultus, pár hangos szó. A vélemények eltértek, de a tények tények maradtak: szerencsés hazai pontszerzés tanúi lehettünk. És maradt egy tanulság: nem lehet mindig ugyanazon a szinten focizni. A csapatunk ettől még ugyanaz a remek brigád, tele nagyszerű emberrel! Legközelebb majd összejön!

A mérkőzés embere Pécsi László, aki 90 percen keresztül csúszott-mászott megalkuvás nélkül.”

Csór – Pátka 3-3 (0-2)
Csór, vezette: Farkas István

Csór: Németh Zs. – Katona (Lehota 46.), Mázsa, Cserna, Pécsi, Budai, Kalapács (Kovács P. 70.), Právics, Tolnai (Balázsik 66.), Nyakas (Vidermann 79.), Kaufmann.
Pátka: Zsidó – Lázár, Szabó S., Barócsi, Krausz, Kincses, Horváth T. (Csikesz 46.), Rózsa, Imrefy, Tóth Á. (Magaródi 67.), Herczegh Cs. (Tóth P.)

Gól: Párvics (48., 11-es), Budai (57.), Cserna (91.) illetve: Lázár (15.), Kincses (33.), Rózsa (66.)

Forrás: A csóri labdarúgás története Facebook
Fotó: Pixabay

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?