10 emberrel nyert a hajrában a Herceghalom!

Fejér megye, Fejér Megye II
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

8 gólt, 2 súlyos sérülést és 1 kiállítást hozott a pákozdi összecsapás.

A Herceghalom tudósítója így fogalmazott:

“A mérkőzés kellemes, bár kissé szeles időben, rossz minőségű pályán kezdődött, mely miatt két súlyos sérülés is történt.

A mérkőzés elején váltakozva voltak veszélyben a kapuk, de a csatárok minden esetben hibáztak. A 16. percben egy herceghalmi támadás közben pákozdi Vince sérült meg súlyosan a saját 16-osán belül. Sajnos a játékos sérülése olyan súlyos volt, hogy kórházba kellett szállítani.

Az első gól a 32. percben született, amikor 16-oson belülre betörő Novákot csak szabálytalanul tudta megállítani a pákozdi védő, és a játékvezető büntetőt ítélt. A sértett pedig nem hibázott, és megszerezte a vezetést a Herceghalom.

A félidő vége előtt az elmélázó védők között a mezőny legmagasabb játékosa, a pákozdi Pőcze fejelt egy kérdéses szabadrúgás után a hálóba. De nem örülhetett sokáig az egyenlítésnek a hazai csapat, mert Pintér egy kapu előtti kavarodás után lecsorgó labdát vágott a hálóba a 46. percben.

A második félidő herceghalmi góllal kezdődött, Veres tört be a kapu elé és rúgott gólt a kapu jobb oldalába. A válasz azonban rövidesen érkezett, László rúgott szabadrúgásból a rosszul felálló sorfal mellett a herceghalmi kapuba. Továbbra is támadásban maradt a hazai csapat, és egy jobb szélen vezetett támadás után a rossz pálya miatt súlyos térdsérülést szenvedő Matuza mellett kilépő szélső középre adását Suhaj váltotta gólra. A válasz azonban ismét gyors volt, és a pákozdi védők hibáját kihasználva Novák szerzett ismét gólt. Az iramra ezután sem lehetett panasz , és a 75. percben emberhátrányba került a vendég csapat.

Egy szabálytalanság után a pákozdi Farkas már másodszor fejelt egy egy herceghalmi játékos felé, de ezt nagyvonalúan nem vette észre a játékvezető, de jogosan kiállította a sportszerűtlenségre sportszerűtlenül reagáló Moraveczet.

Ezután próbálta a nyomást fokozni a hazai csapat, de a vendég kontrák veszélyesebbek voltak. A csereként beálló Gráfelt először Horváth állította meg durva szabálytalansággal, majd amikor a 87. percben kapura tört, utolsó emberként Keresztes állította meg szabálytalanul. A bíró szabadrúgást ítélt, de érthetetlen módon nem került elő egyik színes kártya sem a zsebéből. A szabadrúgásból Pintér lőtte ki a hosszú sarkot, beállítva a végeredményt.”

Pákozd – Herceghalom 3-5 (1-1)
Pákozd, vezette: Kovács Zoltán

Pákozd: Szente – Cvikli, Pőcze, Farkas (Géri G. 77.), Suhaj, Vincze (Keresztes 16.), László, Géri P.(Galambos 59.), Horváth Zs., Csík (Orbán 59.), Nagy Á.
Herceghalom: Virág – Pintér, Moravecz, hajdú, Novák, Odrobina (Komlósy 84.), Veres, Nagy G. (Gráfel 89.), Matuza (Göndöcs 64.), Pap, Kele.
Gól: Pőcze (44.), László (52.), Suhaj (60.) illetve: Odrobina (32.), Pintér (46., 87.), Nagy (48.), Novák (60.)

Kiállítva: Moravecz (75., Herceghalom)

Címlpafotó (illusztráció): 2060.blog.hu

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Vélemény, hozzászólás?