A Sárépszer Kft. nyerte XVII. Fehérvári Futballfesztivált!

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

A döntő napja hemzsegett a büntetőpárbajoktól, négy alkalommal is szétlövés döntött. Fordulatos, indulatoktól sem mentes döntőt játszott az Imperial Wet Csíkszereda és a Sárépszer Kft.

Az Imperial Wet Csíkszereda a nyolcaddöntőben négyet rúgott a Mobilbár-Team gárdájának, miközben csak kettőt kapott, majd meglepő magabiztossággal 4-1-re győzte le a negyeddöntőben a Masterplast csapatát. Az elődöntőben a Kamacsi Autó Shell ellen ismét négyszer köszönt be a csíkszeredai alakulat, amire nem érkezett válasz, így jutott döntőbe az erdélyi egyesület.

A másik ágon a Sárépszer Kft. valósággal gólfesztivált rendezett a nyolcaddöntőben az Albán focisuli ellen, 9-2 lett a vége. A negyeddöntőben a BEREGVIDÉK ellen 0-2-vel jutott tovább az Alba Liga I. osztályában szereplő fehérvári gárda, az elődöntőben pedig az FTK Építő Kft. ellenében ismét kétgólos diadalt ünnepelhetett a Sárépszer Kft, mely ezúttal 3-1-re nyert, és jutott a döntőbe.

A bronzmérkőzést a Kamacsi Autó Shell játszotta az FTK Építő Kft. együttesével. Mindkét félidőben 1-1 alkalommal találtak a felek egymás hálójába, így a 2-2-es végeredményt büntetőpárbaj követte – a játéknap során negyedik alkalommal. A szétlövés során a Kamacsi Autó Shell 2-1-nél hibázott, így az FTK Építő Kft. állhatott a dobogó harmadik fokára.

A fináléban tehát az Imperial Wet Csíkszereda és a Sárépszer Kft. mérkőzött meg egymással. A félidőre egygólos előnybe került az erdélyi csapat, 2-1 volt az állás. A szünet után fordult a kocka, 3-4-re módosult az eredmény. A végén izzott a levegő, komoly tömegjelenet alakult ki, de a játékvezetőknek végül sikerült megfékezni az indulatokat. A végeredmény már nem változott, így a Sárépszer Kft. nyerte a XVII. Fehérvári Futballfesztivált.

A kilátogató nézők páratlan izgalmakat, számos gólt és gyönyörű megoldásokat láthattak. Ízelítő a hangulatból:

XVII. Fehérvári Futballfesztivál - A döntő napja

kép 1 / 52

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM