XV. „Carissa Kupa” Országos Kispályás Labdarúgó Torna

Fejér megye, Kispályás bajnokság
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Dunaújvárosban 2017 januárjában is megrendezésre kerül a nagy presztízzsel rendelkező kispályás focikupa, a “Carissa Kupa”.

Dunaújváros Sportcsarnoka 2016. január 6-7-8. között ad helyszínt a XV. Carissa Kupának. Hét csapat már le is adta a nevezését a carissacup.hu oldalán keresztül, ám még számos kiadó hely van. Összesen 32 csapatot várnak a szervezők.

A nívós torna története 2003-ban kezdődött, ekkor rendezték meg először a tornát. 2014 óta indul 32 csapat a kupán az ország számos különböző ponjáról, Budapestről, Paksról, Székesfehérvárról és más vidéki városokból is vannak rendszeres résztvevők. A csapatok között számos igen komoly múlttal rendelkezik, mint a Karmacsi Autó FC (Dunaújváros) a Döcös (Székesfehérvár), Háromkirályok Colosseum (Dunaújváros), Csövesek (Dunaújváros), Dunaferr Vasas (Dunaújváros), Fehérvár Team (Székesfehérvár), Kaminokupa (Budapest) és Mad Dogs (Budaörs).

soknezoA szervezők sok nézőt várnak a 2017-es Carissa kupára is

A nevezési díj 2016. december 20-ig 30,000 Ft csapatonként. Akik e határidőt követően, de legkésőbb 2017. január 2-ig regisztrálnak, 35,000 Ft-ért tehetik ezt meg. A nevezési díj 10%-a jótékony célokat szolgál, melyből a Dunaújvárosi Mentőállomást támogatják a szervezők.

Minden évben rendeznek gálamérkőzéseket is. A korábbi évek során pályára léptek már U9-es labdarúgó palánták, a Magyar Parlament Válogatott, a Videoton öregfiúk csapata, valamint a Dunújvárosi veterán labdarúgók, de megcsillogtatta már tehetségét Szász Kitti Freestyle világbajnok labdazsonglőr is. A nézők tombolasorsoláson vehetnek részt, és értékes belépőket nyerhetnek a Juventus, az AS Roma vagy éppen az AC Milan mérkőzéseire.

A regisztráció minden csapat számára nyitott, de remek baráti és családi program lehet kilátogatni a Carissa kupára nézőként is 2017. január 6-8. között a Dunaújváros Sportcsarnokba!

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM