A Megye II. U-19 Dél: A Seregélyes vezet, de öten is lesben állnak

Fejér megye, Utánpótlás
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Elképesztően szoros a megye kettes ifibajnokság déli csoportja Fejér megyében. A listavezetőhöz képest hat ponton belül található még a hatodik helyezett Enying is.

Hiába telt el fél szezon, még megtippelni is igen nagy bátorság, ki nyeri a Megye II. U-19 Dél csoportot. Az élen a Seregélyes telel 33 ponttal, ám szorosan a nyomában vannak üldözői. Közülük a két legveszélyesebb csapat a Dég és a Sárosd, mely egyaránt 31 egységnél jár.

seregu198844
A seregélyesieknek fel kell kötniük az alsóneműjüket, ha az élen akarnak maradni

A bajnoki cím szempontjából egyáltalán nem lehet esélytelennek titulálni a negyedik helyezett Baracs gárdáját sem, amely 29 bajnoki pontot tudhat magáénak. A Kisláng 28, az Enying 27 pontos, e két csapatnak egy jó tavaszi félszezonnal szintén komoly esélye van a dobogós helyek valamelyikének megcsípésére, de még akár a bajnoki címet is elhódíthatják egy huszáros hajrával. A baracsiak rendkívül keményen készülnek, a komoly hagyományokkal rendelkező pénzdíjas Carissa Kupára is beneveztek, ahol rutinos felnőtt csapatokkal mérettetik meg magukat.

A középmezőnyt az Aba vezeti, mely 25 ponttal áll a hetedik helyen. Szinte azonos mérleggel rendelkeznek a káloziak, akik csupán rúgott gólok száma miatt állnak az abaiak mögött a táblázaton. A Szabadegyháza utolsó öt mérkőzéséből négyet megnyert, így 23 ponttal lesben állva figyeli az előtte álló csapatok esetleges megingását, és reményekkel telve várja a tavaszt. Vegyes őszt tudhat maga mögött az Adony, amely pont annyi meccset nyert meg, mint amennyit elveszített, ez a teljesítmény a tizedik helyre volt elegendő.

A hátsó régióban öt csapat található. A Kulcs 13 ponttal a legjobb ezen együttesek közül. Egyaránt 10-10 egység szerepel a Rácalmás és a Nagykarácsony neve mellett. Kiábrándítóan rosszul szerepelt a Nagylók ifije, mely mindössze egyszer tudott nyerni, ám három pontjából egyet elveszített a zöldasztalnál. A sereghajtó a Sárszentágota 19-es egylete, mely eddig még pontot sem szerzett.

A góllövőlistát magabiztosan vezeti Pálesz Martin László, aki a Szabadegyháza színeiben 27 találatot jegyzett, megsüvegelendő teljesítmény. A nagykarácsonyi Brogyányi Csaba is szépen termelte a gólokat, 19-nél jár eddig. Megyeri Márknak sincs miért szégyenkeznie: a dégi támadó 18-szor köszönt ősszel ellenfelei hálójába.

fdu19del170101

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM