A Pátka megcsinálta! Jövőre is Megye I-es lesz az újonc!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Történelme első Megyei I. osztályú szezonját sikeresen zárta a Pátka, hiszen elképesztő szezonhajrát produkálva kiharcolta Takács Viktor csapata a bennmaradást.

A Sárosd az ötödik helyért csatázik Fejér Megye első osztályában, míg a Pátka a bennmaradásért küzdött a fordulót megelőzően. Előzetesen a Sárosd számított jóvel esélyesebbnek, ám az utóbbi időben rendszeresen pontot szerzett a Pátka, így nem volt lefutott a mérkőzés.

Az első félidő legnagyobb lehetősége a tehetséges Killer előtt adódott, ám a büntetőterületen belüli esését a játékvezető nem látta büntetőnek. A Sárosd számára komoly érvágást jelentett, hogy két kényszerű cserét is végre kellett hajtania a hazaiaknak, előbb Kargl, majd Dvéri is idő előtt hagyta el a játékteret. A második félidőben már jóval kiegyenlítettebb játék folyt a pályán, de komoly gólszerzési lehetőséget nem lehetett feljegyezni. A Sárosd értékes pontokat hullajtott, és a hetedik helyről várja a záró fordulót, ám még mindig van esélye, hogy javítson két pozíciót. A Pátka elérte minimális célját, és az egy ponttal biztosította élvonalbeli tagságát a 2017/2018-as szezonra.

A Pátka biztosította Megye I-es tagságát a 2017/2018-as szezonra
A Pátka biztosította Megye I-es tagságát a 2017/2018-as szezonra

A Pátka a télen 9 ponttal az éppen még bennmaradást érő 14. helyen állt. A 19. fordulóban visszacsúszott a kiesést jelentő 15. pozícióba, egy héttel később pedig már sereghajtó volt. Az utolsó helyről a 24. fordulóban tudott elmozdulni az újonc, amikor Velencén a hosszabbításban tudott diadalmaskodni az együttes Vincze találatával. Ezután a Pátka nyerni tudott Abán, otthon legyőzte a Baracsot, a Sárosd elleni pont pedig méltó bizonyítéka, helye van a fiatal gárdának a legjobb Fejér megyei csapatok között.

Sárosd – Pátka 0-0
Sárosd, vezette: Magyar János

Sárosd: Rigó Á. – Susa, Dvéri Zs. (Imre G.), Truszek, Lendvai – Kállai, Killer M., Ladányi (Arany), Kargl (Kosaras) – Vajda, Szabó N. Vezetőedző: Dvéri Zsolt
Pátka: Csikesz P. – Rózsás (Varga D.), Orosz M., Rózsa (Prill), Takács V. (Herczeg) – Farkas G., Vincze, Pusztay, Kővári B. – Fülöp (Sinka), Nagy F. (Csikesz L.). Vezetőedző: Takács Viktor

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM