Rangadót nyert az Ercsi a Tordas ellen!

Fejér megye, Fejér Megye I
Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM

Az Ercsi rendkívül fontos három pontot gyűjtött a Tordas ellen drámai véghajrá után. A parázs hangulatú mérkőzést számos kemény belépő tarkította.

Az Ercsi tudósítója így fogalmazott:
“Aktívan kezdett a Tordas mintegy 100 néző előtt megrendezett találkozón. Szép Alex a 2. percben a bal alsó sarkot célozta meg, de a Hodula bravúrral védett. Ezután fölénybe kerültek a hazaiak, a Tordas nem nagyon helyzetbe kerülni, az Ercsi annál inkább. A 9. perc és a 13. perc között 5 óriási helyzet maradt ki, Kővári, Nagy, Hoffman és Ivacs kétszer veszélyeztetett. A 14.percben Vörös nagy helyzetben durrantott fölé. A 25 minutumban Gróf szabadrúgása éppen csak fölé ment. Öt perccel később egy Tordasi szabadrúgás ment el a jobb felső mellett 1 méterrel.

A második félidőben is az Ercsi volt fölényben, Kondreska két nagy helyzetet hagyott ki a játékrész elején. A Tordas nem tudott helyzetbe kerülni, idegesen, sok szabálytalansággal játszott, főként Farkas és Bakos játszott meglehetősen keményen. A 65. percben Hoffman Roland rosszul fogott talajt, és le kellett cserélni, a jobb vála sérült meg Bakos kemény belépője után. A 69. percben Szalánczi futott el a baloldalon, beadását Kővári továbbitota a kapuba.

Az események a mérkőzés utolsó néhány percében meglehetősen felpörögtek. A rendes játékidő utolsó pillanataiban Fridrich egy szemet gyönyörködtető szoló után – mely során 5 védőt cselezett ki – a jobb alsó sarokba lőtt, kétgólosra növelve az Ercsi előnyét. Itt azonban még nem volt vége a találkozónak, hiszen a hosszabbítás harmadik percében egy figyelmetlenséget használt ki a Tordas Balassa Szilveszter révén. Ezt követően azonban újabb gól már nem született, a játékvezető lefújta a találkozót.

Teljesen megérdemelte a győzelmet az Ercsi a sérülésektől tizedelt, játékban alulmaradó Tordas ellen.”

Rangadót nyert az Ercsi a Tordas ellen - fotó: Ercsi
Rangadót nyert az Ercsi a Tordas ellen – fotó: Ercsi

Ercsi – Tordas 2-1 (0-0)
Ercsi, 100 néző. Vezette: Domak Ádám

Ercsi: Hodula – Hoffmann (Varga K.), Gróf, Rapai, Ivacs (Fridrich), Kondreska (Rebők), Nagy R. (Kovács P.), Hosszú P., Juhász V., Szalánczi, Kővári L. Vezetőedző: Gróf András
Tordas: Kires – Varga L., Hermann, Kun, Kőszegi, Vörös F., Balassa, Bakos L., Szép, Farkas Zs. (Vida), Pongrácz. Vezetőedző: Korolovszky Gábor

Gól: Kővári L. (69.), Fridrich (90.) illetve: Balassa (93.)
Jók: Hodula, Kondreska, Hosszú, Fridrich, Szalánczi, Gróf illetve: Vörös

Ajánlott cikkek:

Twitter
Visit Us
Follow Me
YouTube
YouTube
Email
RSS
INSTAGRAM